elementall Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Kupię RTX 3090 24 GB. - budżet: do 2500 zł - każdy producent/model - używana OK - wymagam pełnej sprawności możliwa szybka płatność Jeśli masz coś na sprzedaż, podeślij model, stan, cenę oraz zdjęcia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomikitwo Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Stary, w cenie sprzed roku to ja wezmę 4 sztuki. Nie mam w zwyczaju komentowania ofert handlowych, ale czuję się w koleżeńskim obowiązku sprowadzić Cię na ziemię, bo też ostatnio szukałem i kupiłem. Wyszła mnie jakieś 3300, ale to w większym pakiecie kart 5x 3080 12 GB + 1x 3090, której wcale sprzedawca nie chciał sprzedać, ale jak mu powiedziałem, że z nią albo nie biorę nic to zmienił zdanie 😉 Teraz ceny są na poziomie 4500 - 5000 zł, więc 2500 zł (używana OK xd) to nierealne życzenie, bo ktoś by Ci musiał 2000 zł podarować w prezencie 😉 Edytowane 8 godzin temu przez tomikitwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...