Dives93 Opublikowano 20 Września Zgłoś Opublikowano 20 Września Hej, cześć. Przymierzam się do wymiany telefonu. Szukam czegoś w budżecie ok 1000zł. Telefon głównie do YouTube'a, fajnie jakby wytrzymywał dzień bez ładowania. Preferuje Xiaomi/POCO, ale inne też mogą być. Myślałem o POCO m8. Jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 22 Września Zgłoś Opublikowano 22 Września W tym budzecie cie kupisz nic z 512gb miejsca na dane bo ceny sa chore i potrzeba 1600-1700 na taki model 256gb to na prawdę malo zwłaszcza w smartfonie bez miejsca na microsd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Opublikowano 22 Września Zgłoś Opublikowano 22 Września 5 godzin temu, robertsup napisał(a): W tym budzecie cie kupisz nic z 512gb miejsca na dane bo ceny sa chore i potrzeba 1600-1700 na taki model 256gb to na prawdę malo zwłaszcza w smartfonie bez miejsca na microsd W pytaniu autora nie ma nic o miejscu, a do oglądania YT miejsce mu nie jest potrzebne. Chyba pomyliłeś wątki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano 22 Września Zgłoś Opublikowano 22 Września Poco M8 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 24 Września Zgłoś Opublikowano 24 Września W dniu 22.09.2026 o 15:01, Administrator napisał(a): W pytaniu autora nie ma nic o miejscu, a do oglądania YT miejsce mu nie jest potrzebne. Chyba pomyliłeś wątki. Nie pomyliłem tylko zwróciłem uwage ze ze w tym budżecie przy obecnych cenach jest skazany na wersje 256gb maks i lepiej by bylo doczekać i dołożyć do wersji 512... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dives93 Opublikowano Sobota o 17:12 Zgłoś Opublikowano Sobota o 17:12 Akurat mi starczy i 128gb. Mój telefon to głównie YT, aktualnie słuchana książka albo dwie i zdjęcia kota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...