bhaal1982 Opublikowano 21 Września Zgłoś Opublikowano 21 Września Witajcie, nie działa mi pad z xbox w grach wszystkich z Amazon Luna na google TV - mam TV Philipsa. Lune ściągnąłem przez downloadera i się normalnie odpala, co dziwne w "menu" luny pad śmiga tylko w grach sie nie da odpalić. Próbowałem wszystkich tipów które znalazłem czyli -reset apki luna z usunięcie plików tymczasowych - update softu pada - parowanie ponowne pada z TV - reset telewizora - odpalałem przez przeglądarkę nie przez apke ale gry nie startują :( Wersja Luny na TV z tego roku 1.13901.0015.0-release Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal1982 Opublikowano 24 Września Zgłoś Opublikowano 24 Września (edytowane) Co jest najdziwniejsze na streamlinku pad działa a nie działa (tylko w menu śmiga w grach juz nie) na Sunshine i na Lunie 😞 EDIT:Pożyczyłem od znajomego pada do xboxa bezprzewodowego i dał mi pada z Action i na obu jest to samo nie działają w grach 😞 Edytowane 25 Września przez bhaal1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...