hotkey Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Jakie macie temperaturki na swoich PIV?? Nie pytam się, bo mam, lub będe miał, ale zawsze wiadomo było, że PIV się tak mało grzeje a w najnowszym teście CHIP-a PIV nagrzał się (po 10 min. pracy) na Volcano 7+ 6800 obr/min do 67 C!!!!!! Podejżewam, że się im cóś poj****o i to nieźle. PS. ŻADNYCH WOJEN AMD vs. INTEL W MOIM POŚCIE!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Napewno im się coś powaliło (albo nie umieją nawet coolera dobrza założyć :D ) z tego co pamiętam temperatury powinny oscylować w granicach 35 stopni (do ok.40 ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ja mam P4 2.0@2.3 i mam około 31-33 stopni w zamknietej obudowie. Mam bardzo dobra cyrkulacje powietrza w obudowie. Max temp. to 34*C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Slyszalem ze te najmocniejsze P4-ki grzeja sie w standardowym kompie do 50 ,50 paru ale ponad 60 to jednak za dusho ;-] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ostatnio składałem kompa na PIV 2 GHz BOX po uruchomieniu miał 39 stopni w idle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...