e-walker Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Właśnie ktoś z mojej sieci osiedlowej zaaplikował mi zainfekowany Nimbdą plik do mojego folderu Upload :x . Udało mu się to nawet dwukrotnie, zanim zmieniłem prawa dostępu do niego. Czy istnieje jakiś sposób (jakiś plik z zapisem transferów itp), na sprawdzenie od jakiego użytkownika sieci dostałem to cudo :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zwykle wystarczy włączyć logowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ParanoiK ale jak sie zapewne uzywa windosowego udostepniania plikow to nie wiele mozna sobie pologowac... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Cóż ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ParanoiK ale jak sie zapewne uzywa windosowego udostepniania plikow to nie wiele mozna sobie pologowac... :DRacja :lol: Chyba juz nic nie zrobisz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 program FTP na LANa ma mozliwosc logoff itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...