UfoK Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Cześć. Mam problem wiatrak na mojej karcie graficznej od pewnego czasu zaczął wyć. Szczególnie zaraz po włączeniu kompa, później się troche uspokaja ale i tak jest najgłośniejszy w kompie. Jest to szczególnie ważne gdy resztę wiatraków wyciszyłem do progu słyszalności. Czy głośne zachowywanie się wiatraczka może być powodem do oddania karty na gwarancje, lub czy jest jakiś sposób by go wyciszyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Według mnie każde dziwne zachowanie sprzętu podlega gwarancji. Warto spróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 jezeli nie uwzglednia to rozbierz go , odkurz , troszku oliwki i powinno byc ok (urok tulejowych wentli), albo kup nowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le_Sfond Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Jeśli go chcesz czyścić to rozebrać, benzynką wymyć, a do smarowania mogę polecić kapitalny środek do kupienia w aptece nazywa się Silol 350F - jest to czysty olej silikonowy w sprayu, kapitalna sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 kup sobie crystal orba lub jakiegoś innego orba polecam crystala super wydajność i nie jest głośny :) :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 norma - każdy ślizg tak ma po jakimś czasie skutkuje czyszczenie , i smar - ale lepiej wymienić (faktycznie orby są niezłe, ale czasem można dorwać sysrtemy od laptopów - rewelacja! tyle że drogie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Nie orba! Kup sobie Zalmana ZM-17Cu :D plus wiatrak tejże firmy. Będziesz miał NAJCICHSZY element komputera 8) Sprawdzone :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...