Skocz do zawartości
un_ix

Mystic Festival we Wroclawiu - ktos jedzie??

Rekomendowane odpowiedzi

:arrow: witam

wiem, ze na forum Tweak'a jest kilka osob, ktore sluchaja ciezszego grania. 7 listopada br. w hali ludowej we wroclawiu odbedzie sie Mystic Festival. gwiazdy jakie zobaczymy to: IRON MAIDEN, KAT, EDGUY i jakis gosc specjalny. w zwiazku z tym mam pytanie: czy ktos z obecnych forumkowiczow jedzie na festiwal? prosze rowniez o opine na temat calej imprezy.

P.S. ja szczegolnie wybieram sie na koncert Maiden'ow, ale pozostale zespoly rowniez poslucham z mila checia na zywo.

--

pozdrawiam

un_ix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie tam nie bedzie tylko z jednego powodu: bylem w Katowicach na Maidenach w czerwcu i nie chce mi sie jechac jeszcze raz tym razem do Wrocka. ale jezeli Maideni beda grac w Wawie to nie ma bata ide :)

:arrow: ja bylem w Katowicach, to czemu nie mialbym jechac do Wroclawia (chyba, ze kasy bym nie mial)? czego to nie zrobi 'prawdziwy' fan ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bede na 100%, jezlei organizator podpisze kontrakt na ochrone z impelem.

wtedy bilety i dojazd bede mail gratis.

a jak nie, to nie wiem, bo bilet+dojazd wychodzi 250 zeta....

ale po album, do empiku lece......juz niedlugo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moze sie zgadajmy w jakis blizej nieokraeslony sposob :) wejdziemy jako "druzyna Tweaka" :) i zrobimy zadyme!!

IMO trzy glowne gwiazdy to zayebisty zestaw!! bylem na Mysticu rok temu dla Gamma Ray ale Kreator tez zrobil swoje! mam nadzieje ze w tym roku bedzie rownie lepiej! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie jadę - musiałby być moje bardziej ulubione kapale żebym się tak wykosztował . Byłem na mysticu na hali wisły w krakowie (3 lub 4 lata temu chyba :D) i ogólnie spox tylko skrócili występ Emperora bo kretyni z łodzieży wszechpolskiej (albo inna katolicka hołota) zadzwonili że jest bomba ... jeszcze niegy nie widziałem naraz tylu radiowozów jak wtedy jak wychodziliśmy .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja rzczej nie jade :| szkoda juz mi kasy bylem w katowicach na ironach i bylo git szkoda mi kasy na drogi koncert promujacy nowa cd (nie najlepsza jak dla mnie) ale moze jak uzbieram kase to wpadne i kupie bilet pod haląludową ;D od kolesi. Do wrocka mam tylko 100km ;) ale kasy jak nie bylo tak nima......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: och... bedzie sie dzialo. mystic odbedzie sie juz w ten piatek. szykuje sie swietna zabawa - nie moge sie juz doczekac.

ponizej zamieszczam dwa newsy na temat mystic'a.

Czwarta edycja Mystic Festival odbędzie się już w najbliższy piątek, 7 listopada, w Hali Ludowej we Wrocławiu. Koncerty dwóch głównych gwiazd imprezy - rodzimej grupy Kat i brytyjskiej formacji Iron Maiden, będą rejestrowane przez profesjonalną ekipę telewizyjną, z myślą o przyszłych wydawnictwach DVD obu grup.

Znamy już szczegółowy rozkład jazdy czwartej edycji Mystic Festival, która odbędzie się 7 listopada we wrocławskiej Hali Ludowej. Do środka będzie można się dostać już od godziny 16.00, a koniec imprezy przewidywany jest na godzinę 23.00. Gwiazda Festiwalu, brytyjska grupa Iron Maiden, zamierza rządzić sceną bite dwie godziny !

m/ up the irons m/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yeah right!!!

un_ix daj jakies namiary to sie spotkamy na browcu!! w ogole zmontujmy jakis male Tweak Crew....

BTW widzieliscie kto jest gosciem specjalnym?? LOL LOL LOL lol lol lol lol.....

:arrow: gosc specjalny - nie wiem? mozesz mnie poinformowac kto nim jest.

odbytorq - jesli chcesz sie spotkac i wypic malego browarka, to czemu nie. bedzie trzeba sie gdzies dogadac ;) masz bilet na sektor czy plyte?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tobym bardzo cheteni pojechal, ale nie moge dostac w lodzi biletów na koncert, a po za tym to jazda samemu do wroclawia tez mnie niezbyt zacheca :( ale jesli jedzie ktos z lodzi i ma bilety na zbyciu, to niech da znac

:arrow: jesli chcesz kupic jeszcze szybko bilet na mystic'a to dostaniesz je na allegro. ceny sa jednak kosmiczne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mystic festiwal odwolany :(http://muzyka.interia.pl/news?inf=442562

:arrow: jakie jestem zly :evil: taki piekny piatek sie zapowiadal :evil:

mam nadzieje, ze Dickinson szybko wroci do zdrowia i gdy Maiden'i przyjada do polski wynagrodza nam nasze oczekiwanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi