un_ix Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 :arrow: witam wiem, ze na forum Tweak'a jest kilka osob, ktore sluchaja ciezszego grania. 7 listopada br. w hali ludowej we wroclawiu odbedzie sie Mystic Festival. gwiazdy jakie zobaczymy to: IRON MAIDEN, KAT, EDGUY i jakis gosc specjalny. w zwiazku z tym mam pytanie: czy ktos z obecnych forumkowiczow jedzie na festiwal? prosze rowniez o opine na temat calej imprezy. P.S. ja szczegolnie wybieram sie na koncert Maiden'ow, ale pozostale zespoly rowniez poslucham z mila checia na zywo. -- pozdrawiam un_ix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Może się wybiorę... jak kasy starczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 no ja juz zaczynam zbierac i mam nadzeje ze zbiore całą sume... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Moze tez tam bede :] Szczegolnie Ironi i Kat :D Ogolnie impreza zapowiada sie ciekawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 mnie tam nie bedzie tylko z jednego powodu: bylem w Katowicach na Maidenach w czerwcu i nie chce mi sie jechac jeszcze raz tym razem do Wrocka. ale jezeli Maideni beda grac w Wawie to nie ma bata ide :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 mnie tam nie bedzie tylko z jednego powodu: bylem w Katowicach na Maidenach w czerwcu i nie chce mi sie jechac jeszcze raz tym razem do Wrocka. ale jezeli Maideni beda grac w Wawie to nie ma bata ide :):arrow: ja bylem w Katowicach, to czemu nie mialbym jechac do Wroclawia (chyba, ze kasy bym nie mial)? czego to nie zrobi 'prawdziwy' fan ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 :arrow: wlasnie otrzymalem poleconym bilety na festiwal. juz nie moge doczekac sie 7 listopada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 ja bede na 100%, jezlei organizator podpisze kontrakt na ochrone z impelem. wtedy bilety i dojazd bede mail gratis. a jak nie, to nie wiem, bo bilet+dojazd wychodzi 250 zeta.... ale po album, do empiku lece......juz niedlugo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ja jechac nie musze bo mam to na miejscu ale nie wiem czy sie zjawie bo jednak 200zl za bileta to deczko duzo jak na moje mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 to moze sie zgadajmy w jakis blizej nieokraeslony sposob :) wejdziemy jako "druzyna Tweaka" :) i zrobimy zadyme!! IMO trzy glowne gwiazdy to zayebisty zestaw!! bylem na Mysticu rok temu dla Gamma Ray ale Kreator tez zrobil swoje! mam nadzieje ze w tym roku bedzie rownie lepiej! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Ja nie jadę - musiałby być moje bardziej ulubione kapale żebym się tak wykosztował . Byłem na mysticu na hali wisły w krakowie (3 lub 4 lata temu chyba :D) i ogólnie spox tylko skrócili występ Emperora bo kretyni z łodzieży wszechpolskiej (albo inna katolicka hołota) zadzwonili że jest bomba ... jeszcze niegy nie widziałem naraz tylu radiowozów jak wtedy jak wychodziliśmy ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 skąd wy macie wiadomości o takich cenach z tego co piszą na www.rockmetal.pl to wjazd jest troche tańczy niz wy mowicie cena: 100 - 150 zł (przedsprzedaż) i 120 - 170 (w dniu koncertu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 jade dalem okragle 100 za bilet dwa tygodnie temu w muzycznym w Krakowie na Grodzkiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 dobra...., czy ktos jedzie z wawy, lub okolic ?? niewazne, czy pociag, czy samochod... czy moge sie z kims z was zabrac????? bo samego mnie starzy nie psuzcza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 ja nie (zakopane, wzglednie krakow :) ) ale mam inne pytanie: jakies domysly kto bedzie specjalny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ja rzczej nie jade :| szkoda juz mi kasy bylem w katowicach na ironach i bylo git szkoda mi kasy na drogi koncert promujacy nowa cd (nie najlepsza jak dla mnie) ale moze jak uzbieram kase to wpadne i kupie bilet pod haląludową ;D od kolesi. Do wrocka mam tylko 100km ;) ale kasy jak nie bylo tak nima...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 odswiezam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 :arrow: och... bedzie sie dzialo. mystic odbedzie sie juz w ten piatek. szykuje sie swietna zabawa - nie moge sie juz doczekac. ponizej zamieszczam dwa newsy na temat mystic'a. Czwarta edycja Mystic Festival odbędzie się już w najbliższy piątek, 7 listopada, w Hali Ludowej we Wrocławiu. Koncerty dwóch głównych gwiazd imprezy - rodzimej grupy Kat i brytyjskiej formacji Iron Maiden, będą rejestrowane przez profesjonalną ekipę telewizyjną, z myślą o przyszłych wydawnictwach DVD obu grup. Znamy już szczegółowy rozkład jazdy czwartej edycji Mystic Festival, która odbędzie się 7 listopada we wrocławskiej Hali Ludowej. Do środka będzie można się dostać już od godziny 16.00, a koniec imprezy przewidywany jest na godzinę 23.00. Gwiazda Festiwalu, brytyjska grupa Iron Maiden, zamierza rządzić sceną bite dwie godziny !m/ up the irons m/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 yeah right!!! un_ix daj jakies namiary to sie spotkamy na browcu!! w ogole zmontujmy jakis male Tweak Crew.... BTW widzieliscie kto jest gosciem specjalnym?? LOL LOL LOL lol lol lol lol..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 yeah right!!! un_ix daj jakies namiary to sie spotkamy na browcu!! w ogole zmontujmy jakis male Tweak Crew.... BTW widzieliscie kto jest gosciem specjalnym?? LOL LOL LOL lol lol lol lol..... :arrow: gosc specjalny - nie wiem? mozesz mnie poinformowac kto nim jest. odbytorq - jesli chcesz sie spotkac i wypic malego browarka, to czemu nie. bedzie trzeba sie gdzies dogadac ;) masz bilet na sektor czy plyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ja tobym bardzo cheteni pojechal, ale nie moge dostac w lodzi biletów na koncert, a po za tym to jazda samemu do wroclawia tez mnie niezbyt zacheca :( ale jesli jedzie ktos z lodzi i ma bilety na zbyciu, to niech da znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ja tobym bardzo cheteni pojechal, ale nie moge dostac w lodzi biletów na koncert, a po za tym to jazda samemu do wroclawia tez mnie niezbyt zacheca :( ale jesli jedzie ktos z lodzi i ma bilety na zbyciu, to niech da znac:arrow: jesli chcesz kupic jeszcze szybko bilet na mystic'a to dostaniesz je na allegro. ceny sa jednak kosmiczne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 mystic festiwal odwolany :( http://muzyka.interia.pl/news?inf=442562 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 mocne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 mystic festiwal odwolany :(http://muzyka.interia.pl/news?inf=442562:arrow: jakie jestem zly :evil: taki piekny piatek sie zapowiadal :evil: mam nadzieje, ze Dickinson szybko wroci do zdrowia i gdy Maiden'i przyjada do polski wynagrodza nam nasze oczekiwanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ojojoj strasznie piekny piatek mial byc dobrze ze nie kupilem biletow na PKP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ojojoj strasznie piekny piatek mial byc dobrze ze nie kupilem biletow na PKP... :arrow: dokladnie... ja rowniez cale szczescie nie zaopatrzylem sie w bilety PKP. teraz, zyje nadzieja na cud... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 no to sobie koncert obejrzeliscie. na pewno dosc szybko wroca, w koncu bilety z jutra sa dalej wazne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 :arrow: Bruce juz zdrowy :D Mystic odbedzie sie 28 listopada w Hali Ludowej! info. pochodzi z oficjalnej strony Maiden'ow. czekamy jeszcze na potwierdzenie od Mystic Production. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Mystic potwierdzil.... ale bedzie impreza!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...