Lagier Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 pytanko dotyczy wymienionego wyzej abita czy jest jakas mozliwosc rozpoznania czy mobo jest na nf2 ultra400???? bez sciagania radiatorka z nb i uruchamiania plyty oczywiscie 8rda+ da sie rozpoznac choc teraz nawet i nie trzeba bo wszystkie juz sa fsb 400 guaranted a jak to jest z abitami?? zamierzam kupic ta mobo ale jak juz kupowac to only on nf2 ultra 400 z gory thx za info pozdro Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 innej juz raczej nie kupisz na 100% pisze zresztą na pudle (zakładam ze nikt srodka nie podmieniałby-choc na naszym poj.... kraju jest wszystko mozliwe) ale jak pewny sklep to i towar pewny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 OKa THX mialem kupowac 8rda+ bo mi na SS zalezy ale cholerka z rev 2.0 cos nie tak wszedzie ja wycofuja nie wiadomo dlaczego moze kondensatorki nie wytrzymuja rev 1.1 to juz sie chyba nie pyli kupowac i tak sobie mysle zeby moze tego abita wziac ale cena troche razi 530 pln 8O co wy na to ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 taki troche OT: jak widze "pilne" wtemacie to mnie skręca... bierz abita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 taki troche OT: jak widze "pilne" wtemacie to mnie skręca... bierz abita pilne dlatego ze jutro wczesnie rano wyjezdzam i nie bede mial mozliwosci zerkniecia na forum ale jesli cie skreca to moge to zmienic ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Kazdy Abit revision 2.0 to C1 i 400 guaranted. Poza tym u mnie na pudle byla naklejka na ktorej podana byla rewizja mostkow w przypadku C1 to CR18D/MCP - nf7, w przpadku nf7-s odpowiednio byloby CR18D/MCP-T. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Nie każdy. Kiedyś (dawno temu) dało się spotakać NF7 2.0 na starszych mostkach. Teraz to już praktycznie nie możliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Nie każdy. Kiedyś (dawno temu) dało się spotakać NF7 2.0 na starszych mostkach. Teraz to już praktycznie nie możliwe.A to dzieki za sprostowanie :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 OKa THX chlopaki dzisiaj zlazilem sie po sklepach za 8rda+ i wszedzie slyszalem jedna spiewke "ta plyta nie jest juz produkowana" 8O przeciez dopiero co wyszedl rev. 2.1 :? wlascicielka BINO w czestochowie dzwonila nawet przy mnie do pronoxu i lipa powiedzieli ze cytuje: "nie ma juz tych plyt i raczej juz nie bedzie" o co chodzi :? wstrzymalem sie jeszcze z tym abitem do przyszlego tygodnia bo IMHO wolalbym 8rda+ ale jesli sprawa dalej bedzie tak wygladac jade po nf7-s pozdro i THX za info Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...