Skocz do zawartości
Lagier

Abit nf7-S mostki C1 czyli nf2 U400???

Rekomendowane odpowiedzi

pytanko dotyczy wymienionego wyzej abita czy jest jakas mozliwosc rozpoznania czy mobo jest na nf2 ultra400???? bez sciagania radiatorka z nb i uruchamiania plyty oczywiscie 8rda+ da sie rozpoznac choc teraz nawet i nie trzeba bo wszystkie juz sa fsb 400 guaranted a jak to jest z abitami?? zamierzam kupic ta mobo ale jak juz kupowac to only on nf2 ultra 400

z gory thx za info

pozdro

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OKa THX mialem kupowac 8rda+ bo mi na SS zalezy ale cholerka z rev 2.0 cos nie tak wszedzie ja wycofuja nie wiadomo dlaczego moze kondensatorki nie wytrzymuja rev 1.1 to juz sie chyba nie pyli kupowac i tak sobie mysle zeby moze tego abita wziac ale cena troche razi 530 pln 8O co wy na to ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy Abit revision 2.0 to C1 i 400 guaranted. Poza tym u mnie na pudle byla naklejka na ktorej podana byla rewizja mostkow w przypadku C1 to CR18D/MCP - nf7, w przpadku nf7-s odpowiednio byloby CR18D/MCP-T.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OKa THX chlopaki dzisiaj zlazilem sie po sklepach za 8rda+ i wszedzie slyszalem jedna spiewke "ta plyta nie jest juz produkowana" 8O przeciez dopiero co wyszedl rev. 2.1 :? wlascicielka BINO w czestochowie dzwonila nawet przy mnie do pronoxu i lipa powiedzieli ze cytuje: "nie ma juz tych plyt i raczej juz nie bedzie" o co chodzi :? wstrzymalem sie jeszcze z tym abitem do przyszlego tygodnia bo IMHO wolalbym 8rda+ ale jesli sprawa dalej bedzie tak wygladac jade po nf7-s

pozdro i THX za info

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...