xxx Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 dzisiaj byłem na stronie Chip i 8O oczy wywliłem Gainward z 5600Ultra 2 (1150zL) pobil w wiekszosci testach Ati 9700pro(1400-1800) wkoncu Nivida sie postarala. a napewno da sie go nieżle podkręcic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 22miejsce Gainward Ultra 2 23 sapphire 9700pro i 24 Maya2 9700pro to troche dziwne !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 cos mi tu smierdzi korupcją :D :D :D hahah czytaj lolku dalej chipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Moim zdaniem to te winiki nie są dziwnie, w końcu geforce na bardzo wysokie zegary (450/900), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 i pewnie na tym Gainwardzie dało by sie 550-1000 albo jeszcze wiecej. pamieci 2.5 i piekne chłodzonko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Wczoraj kupiłem Herca 9700PRO za 1150 - nówka więc ten gainward nie jest aż tak do przodu. Trzeba jednak przyznać , że ten ultra w wydaniu Gainward-a mi się podoba (winfast też ale z pamięciami 2ns)... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 sposób testowania przez Chip nigdy mi nie leżał - ni jak to porównać z innymi wynikami (poza chipem). Testowałem 5800Ultra :arrow: http://ocm.pl/artykuly.php?game=FX5800U - porównaj sobie wyniki bo nie wydaje mi się żeby FX56U był szybszy od FX58U :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Chip, Enter, PC Word Komputer, PC Format, Komputer Świat i innne takie to shit :P Nawet w piecu nie chciałbym tym palić, bo toksyczne i na umysł i na środowisko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Chip się ostatnio zjebał strasznie... :? Nic już na rynku nie ma... Tylko Tweak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Chip się ostatnio zjebał strasznie... :? Nic już na rynku nie ma... Tylko Tweak :D A Komputer Świat ?? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 a moze gazeta Tweak ? :D Arty, zrob to sam, oc ac wc. Typowe problemy i ich rozwiazania zaczerpniete z forum, kacik smiechu z oslej laczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 a moze gazeta Tweak ? :D Arty, zrob to sam, oc ac wc. Typowe problemy i ich rozwiazania zaczerpniete z forum, kacik smiechu z oslej laczki :) To jest niewykorzystana nisza rynkowa - tu mozna zadzialac :idea: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Oooo, papierowy Tweak to by było coś. Wreszcie w kiblu leżałaby jakaś gazeta, która nie służyłaby jako awaryjny klop papier :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Moim zdaniem to te winiki nie są dziwnie, w końcu geforce na bardzo wysokie zegary (450/900),Bo głąb jesteś i tyle. Nie dziwienie się niczemu to oznaka głupoty, a nie mądrości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...