Skocz do zawartości
ssound

Kupiłem płyte i mam pare pytan

Rekomendowane odpowiedzi

przesiadlem zie z k7s5a wkońcu, duzo czytalem to forum az wkoncu padlo na Soltek SL-75FRN2-L. teraz pytanie:

na k7s5a komp wstawał z fsb 147 myslalem ze tu bede móg wiecej ale jak narazie nie moge, slabe pamieci tez mam ale mimo to..

Dlaczego przy fsb 147 pokazuje mi athlona jako 1700 nadal i pisze tylko ze mam 147 fsb, solteki tak mają czy co?

Czy to mozilwe ze temperatura spadła mi o 8 stopni po zmianie płyty? zauwazylem ze na ecs'ie na colerze zawsze robił sie wygnieciony róg, tzn nie przylegał on róznowmiernie do proca. Temperatury mam teraz lux, zwłaszcza bez stresu (nie dochodzi do 40, na ecs - 47)temp abs jest cos koło tej które mialem na ecs tzn jest nawet wyższa.

Ogulnie to jestem zadowolony bo mam 10 tys 3dmarków 2k1 bez krecenia niczego :)

Wycisne cos wiecej z tego proca, aha proc to palomino, mam w biosie teraz troche wiecej opcji niz na k7s5a i moze cos trzeba zmienic :) ? ustawilem timingi pamiatek takie jak sa na optimal 6,3,3,2.5 i wtedy fsb 147.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedna kosc to Spetstec 333, a dróga nie ma nawet takiego imienia i jest 266 :)

bede musiał pomyslec o lepszym procu, ale tez ramie i jakiejsc dźwiękówce bo spaliłem live :( zwarcie poszło na takich nóżkach, mam dysk na dole polozony i niechcaco przy podnoszeniu go zrobilo sie zwarcie, poszła iskra, komp walnoł reset i teraz niewłacza sie z włozonym SB live, chyba sie zjarał :?

a co z tym ze nie pokazuje xp 2000+ np, tylko ciagle 1700?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...