olo007 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Witam, Jestem tu nowy, poczytalem troche ale nie ma nigdzie opisu programu riva tuner ,dokladnie chodzi mi o to czy podkręca sie suwakiem pierwszym od góry i tym od sterowników ,czy tylko w jednym bo nie chcial bym niczego rozwalic a i jeszcze jedne w zakładce more jest cos takiego jak safetst, normal, high, czy to tez przestawiac dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo007 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 a to ciekawe ze nikt nie wie? wszyscy podkręcają a nie wiedzą czy nie chca sie ta wiedza podzielić napiszcie cos PROSZE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo007 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Moze zadam inaczej pytanie czy podkręcamy dwoma suwakami czy jednym niech ktos sie wypowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 :evil: jaka karta graficzna 1 sowak masz do GPU (procesor karty graficznej) 2 sowak do pamieci http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=9063 Szukaj :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo007 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Tylko mi chodzi dokładnie czy kręcimy w zakłdce : TARGET ADAPTER czy w DRIWER SETTINGS bo w oby tych zakldadkach jest mozliwości podkręcania procesora i pamięci karty graficznej naciskając CUSTOMIZE i wybierając pierwsze okno. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 nie prosciej sterownikami podkrecic, ale to wedlug gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo007 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Tylko mi chodzi dokładnie czy kręcimy w zakłdce : TARGET ADAPTER czy w DRIWER SETTINGS bo w oby tych zakldadkach jest mozliwości podkręcania procesora i pamięci karty graficznej naciskając CUSTOMIZE i wybierając pierwsze okno. dzieki Ale czy to jest odpowiedz na powyższe zapytanie, napewno ktos musi to wiedziec chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...