DoThAn Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Witam jestem posiadaczem płyty głównej shuttle AK32A socket A maxymalny mnoznik 14x magistrala ustawiana z poziomu biosy od 100mhz do 166 co jeden mhz i mam pytanie czy moze ktos z was tweakerowcy posiada ową płyte główną i próbował na niej puszczac athlonka XP na magistrali 333 pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 taaa u mnie najwiecej ona poszla na fsb 143-145 i mnoznika nie moge zmieniac bo mam zablokowany 12.5 :(:(:( niewiem co ty z nia zrobiles ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaM Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Teoretycznie powinien chodzic ale pamieci muszą byc ustawione asynchronicznie. U mnie na asynchro magistrala na 166Mhz działała ale wydajnośc była mniejsza niż na 150Mhz synchronicznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 moge wiedziec czemu u mnie sie tak lipnie podkreca procek ??? to przez pamieci pewnie .??? i zasilacz ?? moze ??pomozcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 moge wiedziec czemu u mnie sie tak lipnie podkreca procek ??? to przez pamieci pewnie .??? i zasilacz ?? moze ??pomozcie Bo masz &$&*!@#$^ palomino... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 no to wiem :):):) a oni nie maja ?? pewnie maja 1700 Xp+ 0.13 serie 0303 albo inna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoThAn Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ja mam narazie zwyklego athlona 1000 ghz z odblokowanym mnoznikiem :) aha a jakie naqpiecie ma taki procesor athlon Xp na magistrali 333?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...