wojwar Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Sluchajcie, slyszalem juz ktorys raz w radiu zajebista muzyczke (bylo nawet o tym kiedy na forum, ale nie dotarlem do tego tematu). Pioseneczka zaczyna sie delikatnie (spiewa laska krystalicznie czystym glosem) - i tak jest potem przez jakis czas. Po okolo (moze) pol minuty zaczynaja sie takie ostre ciezkie dzwieki, a laska ten swoj zajebisty glosik zaczyna modulowac do muzyki? wiecie o co mi chodzi? jesli tak to prosze o nazwe zespolu/ew utwor - po prostu (ja ex-fan rapu, potem ex-fan trance, potem ex-fan techno, a poten ex-fan muzyki klasycznej) zachorowalem na to normalnie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 niech zgadne .. Evanescence - Bring Me to Life .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 NO tez mysle ze to o to chodzi :) No to ja tez tak troche offtopicowo :) Ogladaliscie reklame HEINEKENa ?? Jak sie nazywa ta piosenka ?? Idzie jakos tak: i see is blue, you only you ?? nie wiem czy jest tak dokladnie ... widzialem ta reklamy aby raz a z moim angielskim nie zadobrze :) wkazdym badz razie chodzi o piosenke z reklamy heinekena ... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarous Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Heinekena? A nie Carlsberga i przerobioną piosenkę Louise'a Armstronga "What a wonderful world"??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Heinekena? A nie Carlsberga i przerobioną piosenkę Louise'a Armstronga "What a wonderful world"??? Hyh ... juz sam nie wiem ... pisalem ze widzialem ja aby raz :) Prawdopodobnie najlepsze piwo na swiecie - to ktore ?? Piwo mozna reklamowac od 20 ... wlacze se tv4 to napewno poleci ta reklama ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarous Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Ta, to Carlsberga reklama. Autora przeróbki nie znam, ale czasem w radiu fulla puszczaja (Zetki słucham). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 niech zgadne .. Evanescence - Bring Me to Life .. ja j e b i e taaaak to evanscene !!!! Thx człowieku !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 A ja myslalem ze moze cos pokroju Enter Chaos :P Ale tam na pewno nie uslyszysz jakiegos przyjemnego glosiku kobiecego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Widać, że kolega radia nie słucha :D Chyba co pół godziny puszczają Evanescence :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Widać, że kolega radia nie słucha :D Chyba co pół godziny puszczają Evanescence :D hehe, po co radio jak ma winampa?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Ta, to Carlsberga reklama. Autora przeróbki nie znam, ale czasem w radiu fulla puszczaja (Zetki słucham). :) No moze jeszcze tv nie ogldadalem :) Nikt nie zna tytulu tej posenki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Cos wyczailem na dc Carlsberg Engelbert Humperdinck & Tom Jones Can't take my eyes off you mp3 Jak sie sciagnie to bede wiedzial czy to to czy nie to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarous Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 To raczej nie jest Tom Jones.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 ja słucham tylko Radiostacji, gdzie ostatnio ciągle leci Panjabi MC :) polecam ich płytke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 a zna ktos moze kawalek z reklamy Sprite z tymi sketami/freestylerami.???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 To raczej nie jest Tom Jones.... :) To jest ta piosenka ale z tej reklamy co siedza w barze ... i dmuchaja w butelki ;) Tamta to jest jakis mix Luisa Armstronga - What a Wonderful World ale nigdzie nie moge go znalezc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 ja słucham tylko Radiostacji, gdzie ostatnio ciągle leci Panjabi MC :) polecam ich płytke :) ta slyszalem jedna piosenke - mundian to back ke, calkiem niezla - tzn. mozna sie odstresowac;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...