MF Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Nie wiem czy było ale polecam zerknąć, ja oplułem monitor :D teksty i fotki sa massakra http://members.lycos.co.uk/sp33d3r/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Tak profesjonalnego tjuningu dawno nie widziałem. Buahahahah Tak się tjuninkuje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 juz bylo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 juz bylo :PNo i co z tego że było, może wszyscy nie widzieli (np. ja) NIEZŁE :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldek Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 hehe juz bylo... ale moze zrobi sie sajta ze stjuninkowanymi kompami ;) niektorym maszynom tez nic nie brakuje :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 IMHO strona prowadzona przez jakis zakompleksionych popaprancow... niektore auta sa faktycznie ekhem INNE :D ale wiekszosc napewno nie zasluguje na takie zjadliwe komentarze. Autorzy tez nie grzesza wiedza na temat samochodow i tuningu. Taka sobie stronka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 IMHO strona prowadzona przez jakis zakompleksionych popaprancow... niektore auta sa faktycznie ekhem INNE :D ale wiekszosc napewno nie zasluguje na takie zjadliwe komentarze. Autorzy tez nie grzesza wiedza na temat samochodow i tuningu. Taka sobie stronka. Czesciowo przyznaje racje, ale chyba potwierdzisz ze w wiekszosci wypadkow wylapuja naprawde buraczne przyklady "tjuningu" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 IMHO strona prowadzona przez jakis zakompleksionych popaprancow... niektore auta sa faktycznie ekhem INNE :D ale wiekszosc napewno nie zasluguje na takie zjadliwe komentarze. Autorzy tez nie grzesza wiedza na temat samochodow i tuningu. Taka sobie stronka. Czesciowo przyznaje racje, ale chyba potwierdzisz ze w wiekszosci wypadkow wylapuja naprawde buraczne przyklady "tjuningu" :lol: no czesciowo przyznam Ci racje :D :lol: Najbardziej podoba mi sie jak autorzy zieja nienawiscia do wszystkich (!) naklejek, spoilerow itp. bez wyjatku. Ale jest tam tez kilka naprawde _ciekawych_ aut. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Szczegolnie ten trabant jest wypas :lol::P Docencie jej tworocow za pomysl :P W dzisiejszych czasach naprawde trudno jest znalezc jakas oryginalna stronke...A ta taka jest :P Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 mnie sie podoba klimatyzowany bagażnik w kaszlu co wygrał ełorda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 no tu jeszcze ujdzie w tlumie rozowych fiatow 125p.... ale to juz prawdziwy szczyt kicz-tjóningó ....a to jest juz niedoscigniony ideal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 IMO, ZaporeX roxx :lol: :lol: :lol: To jest poczucie "smaku" i inwencji tffurczej http://images.google.pl/images?q=tbn:bW9PcccBgokC:duckydees.50g.com/ROTFL3.gif Futerka rulezzzz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zarąbista nazwa dla Fiat 125 - kredens :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Nie no ta stronka mnie poprostu rozłożyła odjazd :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Nie no ta stronka mnie poprostu rozłożyła odjazd :D:D:D:D Najlepsze sa te iXy w podsumowaniach fotek "tjuningowych" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Ale Zapor rzadzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Ale Zapor rzadzi :Dno stary przyjezdzasz taka fura na discoteke i kazda laska twoja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Buehehehehe, cały monitor oplułem :D:D:D:D. THX za linka :D:D:D:D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 wlasnie sobie dzisiaj obejzalem najnowszy update. stronka jest zajebista. zreszta linka mam stad, z tego co pamietam to reed podawal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Po prostu polska rzeczywistość :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Naprawde "ciekawe" pomysły ludzie mają czasami tylko mnie zastanawia jak sie niektórzy na ulice tymi "cudami designu i techniki" nie wstydzą na ulice wyjechać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 hmm adres odczytany z jednej z naklepek: http://www.ktkat.prv.pl/ polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...