liechmaster Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 mam pytanko , mam stara klawiature(jeszcze nie ps/2) i chcialbym ja jakos podlaczyc jako joystick. czy jest to mozliwe? czy potrzebna jest jakas wielka modyfikacja? czy ktos probowal cos takiego? czy to tylko moja wybujana wyobraznia? :) thx za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Napisz cos wiecej bo z checia pomoge ale dopiero jak zrozumie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 chodzi mi o to ze mam 2 klawiature i chcialbym ja wykorzystac jako joya albo geampada(grac w gry z kumplem na jedym kompie na 2 klawiatury). i sie pytam jak podlaczyc (czy mozna w ogole podlaczyc) ta 2 klawiature do portu joya. mam nadzieje ze problem stal sie jasniejszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Nie można ! Joy jest sterowany analogowo, a klawiaturka cyfrowo ! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 dzieki. no i sprowadziles mnie na ziemie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 dzieki. no i sprowadziles mnie na ziemie :( I co ciezko teraz tak nisko nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...