ernieball Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 witajcie wlasnie od pazdziernika przeprowadzam sie (mam nadzieje) na 5 lat do 3miasta i chcialem zapytac gdzie mozna dostac szybkie lacze chodzi pewnie o siec blokowa lub cos takiego ale bez ograniczen... mieszkania szukam w Sopocie albo Gdansku Zabiance ew. przymorze. Moze wiecie co i jak i za ile . Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 pierwszy typ - tam gdzie szukasz maja tylko pare ulic, ale moze nie bedziesz mial innego wyboru:) http://www.hnet.pl zalozenie 360zl, abonament 70zl jest quota 300MB w godz 7-23,poza tym bez ograniczen, ale ciezko bedzie ci znalezc siec osiedlowa bez ograniczen, transfery w okolicach 30 KB w dzien, 50 KB w nocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 qrde nie wierze ze tylko dlugi_a jest z 3miasta i korzysta z tamtejszych uslug ISP :/ moze ktos jescze sie wypowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zabianka ul. Subislawa - 350 wpis, 50mc - 1Mb DSL Firma SerwNet. Bardzo mily i uczynny prowider, admini leniwi choc mozna bez wiekszych sie z nimi dogadac. Przez 1,5 byla tylko 1 awaria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Od niedawna mam stałke od Multiconu, nie wypowiem sie za duzo o niej bo za krotko mam. Za 70zl jest 300kbps (bez zadnych ograniczen na szczescie, i caly czas jest te 300kbps) a za 100zl jest 512kbps. Mieszkam w Gdyni, nie wiem czy w Gdansku tak samo jest czy nie maja tego juz zawalonego. Aha czesto pingi są raz 30-50ms a raz 2000ms 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g3rwazy Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Unikaj firmy NET-LAN. Co prawda nie wiem czy w tamtejszych okolicach operuja, ale tak czy siak przestrzegam przed nimi. Czeste awarie, cholernie wysokie pingi, spora utrata pakietow (niekiedy siega 30-40%), o wszystkim innym niz www zapomnij. Stanowczo odradzam (na podstawie wlasnych doswiadczen). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ProFuturo, 300zalozenie, 40miesiecznie, lacze 2Mb, w dzien ograniczenie do 20kilo, po 22 hulaj dusza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Tez mam lacze z profuturo ale przez TOPS'a udostpniane i ***** w dzien www sie wlecze w nocy max 20 kb/s pingi od 20 do 1000 tak se skaczą :) jak cos ciagne to ping 5000 :P czasem sie trafi nie wiem od czego to zalezy ze przez 10 - 15 minut mam 200 kb/s ale to tak z 5 razy w miesiacu :) aha i duże straty pakietof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...