Skocz do zawartości
ernieball

Do obywateli 3miasta (jakie lacze)

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie

wlasnie od pazdziernika przeprowadzam sie (mam nadzieje) na 5 lat do 3miasta i chcialem zapytac gdzie mozna dostac szybkie lacze chodzi pewnie o siec blokowa lub cos takiego ale bez ograniczen... mieszkania szukam w Sopocie albo Gdansku Zabiance ew. przymorze. Moze wiecie co i jak i za ile . Z gory dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pierwszy typ - tam gdzie szukasz maja tylko pare ulic, ale moze nie bedziesz mial innego wyboru:)

http://www.hnet.pl

zalozenie 360zl, abonament 70zl

jest quota 300MB w godz 7-23,poza tym bez ograniczen, ale ciezko bedzie ci znalezc siec osiedlowa bez ograniczen, transfery w okolicach 30 KB w dzien, 50 KB w nocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od niedawna mam stałke od Multiconu, nie wypowiem sie za duzo o niej bo za krotko mam. Za 70zl jest 300kbps (bez zadnych ograniczen na szczescie, i caly czas jest te 300kbps) a za 100zl jest 512kbps. Mieszkam w Gdyni, nie wiem czy w Gdansku tak samo jest czy nie maja tego juz zawalonego. Aha czesto pingi są raz 30-50ms a raz 2000ms 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Unikaj firmy NET-LAN. Co prawda nie wiem czy w tamtejszych okolicach operuja, ale tak czy siak przestrzegam przed nimi. Czeste awarie, cholernie wysokie pingi, spora utrata pakietow (niekiedy siega 30-40%), o wszystkim innym niz www zapomnij. Stanowczo odradzam (na podstawie wlasnych doswiadczen).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mam lacze z profuturo ale przez TOPS'a udostpniane i ***** w dzien www sie wlecze w nocy max 20 kb/s pingi od 20 do 1000 tak se skaczą :) jak cos ciagne to ping 5000 :P czasem sie trafi nie wiem od czego to zalezy ze przez 10 - 15 minut mam 200 kb/s ale to tak z 5 razy w miesiacu :) aha i duże straty pakietof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi