Magnetics(Giants) Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Szymon Wydra Ewelina Flinta Ala(WIN) kto z nich tak naprawdę powinien być idolem??? Add topic! dodajcie kilka odpowiedzi bo zalozylem sie z kolegą kto wygra i wiecie chce byc pewny czy miałem rację :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 a co to jest wogóle idol i co to jest polsat......... :roll: :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 heh dziwne ja daje fajniejsze posty i nikt nic nie pisze ! ty dajesz glupie i ludzie pisza ! widze ze wstrzeliles sie w gusta ! ja niemoge ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicek Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 brzydze sie wszelkich reality show :evil: :evil: jak widze to coś w telewizorze to mi sie robi niedobrze :x :x a tak na marginesie to chyba nie bardzo trafiłeś w odpowiednie forum z tym pytaniem :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Według mnie to David Gahan :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Polsat jest do d... i ich programy tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Kurde chyba jestem za stary na takie rzeczy - wszyscy wokoło gadają o jakimś idolu a ja nie mam pojęcia o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Kurde chyba jestem za stary na takie rzeczy - wszyscy wokoło gadają o jakimś idolu a ja nie mam pojęcia o co chodzi. ps. Fajną masz obudowę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...