daFojtek Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 otoz mam ta karte na jeden dzien i pupa, monit sie nie wlancza :( wentylatorek na grafie chodzi, komp zachowuje sie jak by wgrywal windowsa ale nie jestem pewien :( zna ktos moze jakies rozwiazanie tej zagadki? czy mozliwe ze ta plyta nie chce ruszyc dobrze z karta na AGP 8x?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 otoz mam ta karte na jeden dzien i pupa, monit sie nie wlancza :( wentylatorek na grafie chodzi, komp zachowuje sie jak by wgrywal windowsa ale nie jestem pewien :( zna ktos moze jakies rozwiazanie tej zagadki? czy mozliwe ze ta plyta nie chce ruszyc dobrze z karta na AGP 8x?? moze masz slaby zasilacz? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 kurcze wlasnie nie wiem bo ciagnie bez problemow kompa z podpisu i napiecia trzyma bardzo stabilnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 (edytowane) Rosio thx za rade pomoglo :) jednak moja 230 juz nie dawala rady przsy tej grafie edit: problemem jednak nie byl zasilacz :) (sprawdzalem u kumpla z tym ze na lcd i bylo ok) a jak sie wtedy okazalo karta byla walnieta i odpalala tylko na minitorach LCD. Edytowane 13 Września 2005 przez daFojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...