MrVonFetysz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 hmm a jak by ktos mial plyte na straty mogl by kolo soceta jesli nie ma tam ukladow sprobowac zrobic gwinty ale nie wiem czy plytka to wytrzyma czy nie popeka moze dla proby staruszka na 486 tak sprobuje.. wie ktos gdzie mozna dostac takie gwinty ktore sie przykreca pl glowna do obudowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Ja bym takich manewrów nie polecał. Ścieżkę strasznie łatwo uszkodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 ... wie ktos gdzie mozna dostac takie gwinty ktore sie przykreca pl glowna do obudowy ? to nie sa gwinty tylko kolki dystansowe - w kadym dobrym sklepie elektronicznym lub na giledach komputerowych :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 :D ale i tak na moim msi sa takie dziury ;] a temperature mam 44-48 na colorfull wentylatorze za 45zl i po co mi zelman za 200 :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Ja bym takich manewrów nie polecał. Ścieżkę strasznie łatwo uszkodzić. Takie cos napewno nie przejdzie, plyta glowna jest wielo warstwowa i napewno gdzies tam jakas sciezka sobie idzie ;) A jak plyta nie ma dziur to sa nawet widoczne sciezki kolo socketa, wiec nie da rady zrobic wymiarowych dziur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...