Kosher Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Szukam jakiegos programiku, zastepstwa dla orginalnego GG, ale takiego z opcja opdgladania IP osoby z ktora rozmawiam i takimi tam... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Pod linuxa jest Kadu :D Ale tam chyab nie ma takich bajerow :? (mi tam wystarczylo zeby gadac...) Jest tez MIRANDA ....... Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Po linuksem jest ekg które syci i jest o wiele lepsze od gg normalnego. Z tego co pamiętam są jeszcze pluginy do jabbera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 :arrow: ja osobiscie uzywam i polecam Mirande :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Nie wiem dokładnie (nie używam tego programiku) ale być może Power GaduGadu będzie miał tako możliwość wiem że on miał takie szpiegowskie opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 w powerGG mozna podgladać ip jak ktos ma cie w kontaktach i jest dostepny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Konnekt :arrow: http://www.stamina.eu.org/konnekt/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Miranda z odpowiednimi wtyczkami, a tu masz forum do niego ktore Ci ulatwi start z tym programem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 RoKFoR, un_ix - popieram miranda(+pluginy) to najlepszy im jaki do tej pory uzywalem dzieki roznym wtyczka mozna go fajnie przerobic i dostosowac do swoich potrzeb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Osobiście polecam: :arrow: Konnekt: http://lisek.cjb.net/others/konnekt.png :arrow: Miranda IM: http://lisek.cjb.net/others/miranda_im.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 www.miranda-im.org rox;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 w powerGG mozna podgladać ip jak ktos ma cie w kontaktach i jest dostepnyi jeśli ma włączoną obsługe połączeń p2p.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Power GG, ma sporo bajerków,no i podgląd IP o który ci chodzi też jest. Znajdziesz bez problemu programik, nainstalowujesz go na gadulca i można szaleć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Ja tez polecam tylko Power GG! Probowalem prawie wszystkiego i hmm power gg ma chyba najwiecej opcji, nie wiem tylko jak jest z Miranda. www.gg3d.com Sciagnij sobie power gg i porownaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 A mi Miranda nie działa :( przy instalce wywala jakiś błąd 16 bitowego Dos'a :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 www.konnekt.info Mistrzowski Program :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...