KvM Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Nokię 6310 na GPRS w plusie? Gdzie znaleźć odpowiednie ustawienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 chyba pomyliles forum :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Nokię 6310 na GPRS w plusie? Gdzie znaleźć odpowiednie ustawienia? na stronie plusa albo na www.gsmonline.pl ! co za brak samodzielnosci ! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Nokię 6310 na GPRS w plusie? Gdzie znaleźć odpowiednie ustawienia? na stronie plusa albo na www.gsmonline.pl ! co za brak samodzielnosci ! :evil: Sory, ale na podanych przez Ciebie stronach nic nie znalazłem (a szukałem już wcześniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Nokię 6310 na GPRS w plusie? Gdzie znaleźć odpowiednie ustawienia? na stronie plusa albo na www.gsmonline.pl ! co za brak samodzielnosci ! :evil: Sory, ale na podanych przez Ciebie stronach nic nie znalazłem (a szukałem już wcześniej) musi byc pewnie zle szukales ! a jak nie to moze www.fkn.pl o ile ta strona jeszcze istnieje ! [/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Może ja faktycznie źle szukam, ale nie znalazłem. W przypadku Siemensa nie było takiego problemu - znalazłem instrukcję na stronach Siemensiak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Dzwonisz do BOK'u i prosisz o wyslanie ustawien. Po chwili masz wszystko ustawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...