friter Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Chciałbym kupić płyte Abit IC7 G. Mam jednak pytanie związane z tą płytą. A mianowicie widziałem, że płyta ta ma zamontowany wentylatorek na chispsecie. Mam chłodzenie wodne i chciałbym założyc blok wodny na tą płyte. Czy jest taka możliwość ? Czy wiatraczek nei będzie w tym przeszkadzał ? Proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glazio Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 O ile dobrze zrozumiałem chcesz założyć blok wodny na procesor? Jeśli tak to nie powinno być problemu, gdyż nie widziałem jeszcze bloku wodnego większego niż plastikowy bracket do zakładania wentylatora na procesor. Jeśli chodzi o blok na chipset to musiałbyś pokombinować bo płyta ta nie ma otworów obok NB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 :arrow: polecam http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39625. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...