NeonPPC Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Mam na chacie 2 kompy, polaczone na skretke bez routera huba i innych takich (dla rozwiania watpliwosci) Na tym co udostepnia neta jest win xp, na 2 win 98se. Chcialbym sie dowiedziec jak limitowac transfer dla tego 2 kompa. Znalazlem na sieci programik "Band speed balancer" ale on nie dziala pod xp :( . Wiec apeluje do specow: Jakim programem najprosciej ? Moze byc taka zasada dzialania jak w BSB (na dany numer ip dana ilosc kbs) Z gory wielkie dzieki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 bandwitch manager lub netlimiter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Dorwalem tego Net limitera ... ale ni cholery nie wiem jak go obslugiwac ... Moze jakies Faq po polsku ? Proszee :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 ja tylko dostalem te dwie nazwy jak potrzebowalem, ale nie zastosowalem zadnego :( wiec nie pomoge..... ale jezeli nikt tu nie bedzie wiedzial spytaj sie na info jamie, tam mi go polecili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...