Skocz do zawartości
Milo

Tron 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Mam juz gierke ale dopiero co ja zainstalowałem właśnie teraz bede grał zaraz zdam relacje.

I co troche sie wciągłem powiem szczerze gierka jest b.dobra grafika świetna dzwiek równiez fabuła nienajgorsza i co najwazniejsze wciaga!!Polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam problem z ta gra mianowicie jak ja odpalam to mam z 3 fps :( mam radka 8500@9100 512 ram durnia 1200@1400 i nie mam pojecia dlaczego tak czlapie :( qrde zmiana grafiki i detali nic nie pomaga moze ktos sie spotkal z czyms takim ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie.

Po uwolnieniu Matr3i (czy jakoś tak) ma nastąpić reformat systemu. Dostaję jedno permision od gościa który ma to zrobić (wcześniej zdobyłem kilka permision na wrogach). ALE TO ZA MAŁO! Są dwoje drzwi aby wyjść z tej mapy, ale wymagają więcej permision niż mam... :(

Co zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to etap, który rozpoczyna się cut-scenką jak wirusy "bawią się" bajtem. Jest to pierwszy etap, w którym jest "woda" a właściwie ciecz po wejściu w którą odzyskuje się energię.

Zadanie polega na uwolnieniu Matr3i która jest uwięziona w takim tunelu i trzeba wyłączyć takie dwa COŚ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"woda" po środku pomieszczenia :? - potem szedłes w lewo (kilku przeciwników - potem po rampie do góry i spadałeś w dół ? - jeżeli tak to droga wyjścia jest tam gdzie dostałeś od gościa permission - winda do góry - potem o ile to ten etap zaczyna sie formatowanie dysku :)

co do permission - to są ukryte w skrzynkach - ale nie pamiętam których - wiem że zaczynałem poziom jeszcze raz bo nie zebrałem tego co potrzebuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie o tym etapie mówię.

No cóż- trzeba cofnąć się do początku etapu i zbierać wszystkie "cosie" w skrzynkach- mam nadzieję, że to jest to. Swoją drogą nie świadczy to dobrze o grze- zaciąć się w pewnym miejscu bez możliwości powrotu do porzedniej lokacji i "naprawienia błedu".

DZIĘKI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz uwolnic bajta. On Ci otworzy Ta zapore na samym koncu tej mapki zaraz przed sciana formatu (ta czerwona).

Swoja droga swietna plansza.

Potem tylko jedna zrobila na mnie wieksze wrazenie. Pozostala w pamieci do dzisiaj (gre przeszedlem kilka-kilkanascie dni temu). Zdradze tylko, ze to plansza z konfiguracja serwera (a dokladnie firewalla). Te 3 monumentalne okregi normalnie sa wryte w czache na sporo czasu. Zobaczysz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz uwolnic bajta. On Ci otworzy Ta zapore na samym koncu tej mapki zaraz przed sciana formatu (ta czerwona).

Swoja droga swietna plansza.

Potem tylko jedna zrobila na mnie wieksze wrazenie. Pozostala w pamieci do dzisiaj (gre przeszedlem kilka-kilkanascie dni temu). Zdradze tylko, ze to plansza z konfiguracja serwera (a dokladnie firewalla). Te 3 monumentalne okregi normalnie sa wryte w czache na sporo czasu. Zobaczysz :)

firewall jest niezły :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MAm Trona super gierka tylko dzieje mi się coś dziwnego mianowicie podczas gry w rużnych lokacjach najpierw wysiada mi dzwięk a potem w różnych odstępach czasu komp robi mi reset. Mam Radka 9200 128MB Celke2.0 256DDR czego to jest wina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że tak odswierze ten temat bo sobie sprawilem wlasnie ta gierke no i mam problem z dzwiekiem a scislej mowiac wogole go nie mam.Sporadycznie sie tylko wlacza muzyka ale najczesciej to wogole sie nie wlacza (jest tylko w menu glownym).Zainstalowalem najnowszego patcha i nic a bym w to pogral - HELP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi