Skocz do zawartości
tazz82

Dacie wiare Duron 1200@1662 na alegroo

Rekomendowane odpowiedzi

Sam przyznaj to chyba był Yotomeczek albo Niemiec wycisnął z swojego durona 1560 i wciepnoł wynik CCR. Na swoim były Duronie wycisłem na maxa 1510 ale wtedy ino sie załaczył, ruch myszką i dętka , zwis systemu.

Niestety pewnego razu padł i dostałem w zamian Durona 1300 który idzie na 1480 przy 1.85V, cholerqa jedna nie chce sie poddac odblokowaniu mnożnika :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wedlug mnie pic na wode fotomontaz ;-) mialem d1200 tego nie da sie smignac na 1600 (na 100% nie na powietrzu) . Moja 1200 puszczalem na 1400 - titan ten duzy z miedzianym rdzeniem plus nawiew tunelem z 2x92mm no i nie szlo wiecej wyciagnac ...(prime stable) Yotomeczek (bodajze) mial taki smieszny model durona ktory sie swietnie krecil ,.. na cos pod 1560 ? ale to juz na wysokim napieciem 1.9X V .. wiec wedlug mnie nie ma takiej opcji na dodatek 2x takie procki to juz za wiele ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja próbowałem pobić trekord kręcenia durona 2 dni temu :(

Maks wynik na ktorym odpalal sie system to 1300@1725 Mhz

MNOŻNIK/FSB 15x115

Procek odszedł z tego swiata po krótkim czasie przez kilkanascie min chodził to miał temp dochodząca do 90stopni.

Zwis,smród i asta la vista

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro byly dyrony 1000@1500 z obnizonym napieciem to i 1200@1662 moze sie trafic

O czym ty faking <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ?

Sorry :P

Pokaz mi linka jakiegos.

Rapra miał duraka 1000 z serii ahlda (bodajże dokładne oznaczenie ahlda y)co przy zaniżonym napięciu do 1,5V biegał na 1400 więc nie widzę najmniejszych problemów by przy 1,85V ciągnął 1500. Chcesz to napisz do niego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...