kobus Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ktory telefon z wyzej wymienioncyh byscie polecali? w obydwoch w zestawie jest aparacik cyfrowy. czekam na opinie bede wdzieczny jesli znajdzie sie jakas osoba co ma ktorys z tych fonof thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Ja mam (miałem) S55 i robił zaje**** fotki, teraz dostałem N7650 i to już nie to samo...Ja bym jednak najbardziej patrzył na pamięć w telefonie bo im więcej tym lepiej :| To tylko moja opinia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 no w m55 to jest dolujace ze jest tylko 2mb pamieci ale dopre i to nokia 3510i ma 750kb beuheheh czyli ten aparacik co jest razem z m55 pewnie bedzie ten sam co do s55 :D a fotki do kompa mozna zrzucac za pomoca kabla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ja zrzucałem za pomocą kabla - najszybciej, najłatwiej i chyba to jedyna możliwość w M55 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ja mam SE T310 i sem zadowolony(bardzo) ale mnie sie sofcik nawalil i trza dac do SERVisu... Wyswietlacz w SE T310 ma 256kolorow wiec fotki na wyswietlaczy nie beda najlepszej jakosci, ale za to aparat robi w 16mln kolorow w rozdzieczosciach od 80x60 do 640x480. Aha, no i w tym aparacie jest cyfrowy zoom (w rozdzielczosci 80x60 jest duza mozliwosc przyblizenia a na 640x480 mala). Polecam SonyEricssona T310 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 nikt sie wiecej nie wypowie? przecierz tel to fajna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 nikt sie wiecej nie wypowie? przecierz tel to fajna sprawa Zalezy do czego potrzebujesz telefonu, jezeli dla wodotryskow (IMHO do robienia zdjec to zwykly aparat lepiej jest lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, niz taka wbudowana "cyfrowke"), to lepiej wez M55 - ma w koncu 4 migajace diody na bokach obudowy 8) A jak do dzwonienia, to moze jakies inne, "konkretne" modele - np. 6310i czy Me45 Pozdro M. P.S. Nie powinienes przypadkiem zmienic tematu na np: siemens m55 vs. se t310 (http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=65059) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 hehe chhe m55 z aparacikiem i jesli mi sie uda to go dostane ale na raazie to widze ze plusgms ma cholerny balagan i nici z tego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recenzent_ Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 pamietaj na przyszlosc via oznacz poprzez powinienes napisac vs (versus) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 nikt sie wiecej nie wypowie? przecierz tel to fajna sprawa T310 tez nie ma za duzo pamieci na fotki, ogolem jest tego jakies 300kb w telefonie i ok 400 kb w aparacie. w 640x480 wejdzie w to okolo 15 fotek. transmisja fotek tylko przez irde (vhyba ze chcesz sobie mailem albo mms'em wyslac). wyswietlacz niestety tylko 256 kolorow, ale dobrze podswietlony i kontrastowy. aparat mca25 to praktycznie najlepsza cyfrowka z tych dostepnych w komorkach. nokie sie moga schowac. niestety nie zmienia to faktu ze i tak do normalnego aparatu cyfrowego to jeszcze daleka droga (zdjecia w zbyt duzym i zbyt malym swietle po prostu nie wychodza). mam T310 od dwoch miesiecy i jestem bardzo zadowolony, osobiscie polecam. drobna rada, w nowszej wersji firmware'u (R3B) jest dopstepny kalendarz, wczesniejsze wersje go nie maja, sprobuj upolowac te nowsza wersje. co prawda na gwarancji zmienia ci soft za darmo, ale po co czekac jeszcze jakies dwa tygodnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 dla zainteresowanych - to sa fotki z T310 i MCA25. te dobre, bo te ktore nie wyszly sa za malo kontrastowe lub mocno przesycone jakims kolorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zdecydowalem sie i biore m55 :-) t310 nie jest zlym telefonem ale odrazaja mnie 256kolorowy wyswietlacz bo poza tym chyba nic mu nie mozna zarzucic. a zdjecia to bede zrzcual za pomoca kabla wiec irda mi naprawde niepotrzebna :) dziekuje wszystkim co sie wypowiadali ;-) p.s mam tylko jedno pytanko na jaki kolor jest podswietlana klawiatorka w m55? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...