AndyN Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 1. Jak microsoft outlook xp zmienić dysk (i ścieżkę) pliku poczty? Domyślnie jest to: C:Documents and SettingsXXXXXUstawienia lokalneDane aplikacjiMicrosoftOutlookOutlook.pst Chcę zmienić dysk z "C" na "D" - jest mi to potrzebne do zrobienia image'a systemu 2. Czy w ms outlook xp można zaimportować z pliku ustawienia konta poczty? W ms outlook 2000 istniała taka możliwość, w xp nie potrafię znaleźć tej opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 hm. dokładnie nie pamietam jak to było ale jak sprawdze to Ci powiem...a tak w ogóle :lol: ...nie uzywaj OUTLOKA do poczty...wg mnie i innych nawet serwisów komuterowych obsługa poczty programami "malegoSoftu" (pana Bila (de...) Gatesa :x ) wiąże sie z samymi problemami...powiesz że uzywasz tego programu długo i nic ci się nie działo moze i tak ale przyjdzie dzień w którym dostaniesz jakiegos spawna który ci skopie system a może i kompa... :cry: ...osobiscie polecam "The Bat!" :) P.S.Od oprogramowania "malegoSoftu" (związanego z pocztą elektroniczą trzymaj się z daleka :!: ...serio nie pożałujesz...). Wyboru dokonaj sam...a co do zmiany sciezki to jeszcze napisze, chyba że ktoś mnie uprzedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 hm. dokładnie nie pamietam jak to było ale jak sprawdze to Ci powiem...a tak w ogóle :lol: ...nie uzywaj OUTLOKA do poczty...wg mnie i innych nawet serwisów komuterowych obsługa poczty programami "malegoSoftu" (pana Bila (de...) Gatesa :x ) wiąże sie z samymi problemami...powiesz że uzywasz tego programu długo i nic ci się nie działo moze i tak ale przyjdzie dzień w którym dostaniesz jakiegos spawna który ci skopie system a może i kompa... :cry: ...osobiscie polecam "The Bat!" :) P.S.Od oprogramowania "malegoSoftu" (związanego z pocztą elektroniczą trzymaj się z daleka :!: ...serio nie pożałujesz...). Wyboru dokonaj sam...a co do zmiany sciezki to jeszcze napisze, chyba że ktoś mnie uprzedzi... Czekam na odpowiedź .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Tak sobie wymyslilem - podmontuj inna partycje (D:) dodatkowo jako katalog na dysku C: (dokladnie taki jaki podales wyzej) i przerzuc tam plik outsyfa. Dla systemu bedzie on lezal na C: choc fizycznie bedzie gdzie indziej. BTW zmien program do poczty!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...