querke Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 przypuscmy ze chcial bym miec swiecacego kompa z chlodzeniem wodnym ... jaka wybrac do tego obudowe .... proste pytanie prosta odpowiedz... [mam nadzieje] :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 :arrow: nie wiem w czym problem - wystarczy zmodyfikowac odpowiednio kazdego big tower'a, a otrzymasz obudowe w sam raz na zmieszczenie w niej calego ukladu wc. dodatkowo mozesz uczynic z niej 'swiecacego kompa'. wystarczy tylko troche checi, kasy i pomyslow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 najlepiej do wc nadajasiebudy chiefteka wieć ta polecam, ofkorz big tower ( tej budy nigdy w sumie na oczy nie widziałem ale kumpel ja kupuje niedługo i mówi że jest i szersza i większa od normalnego big towera) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 a co to jest normalny bigtower ? bo chieftecowata buda jest taka sama jak kazda inna pokroju chiefteca/anteca/itp. tylko ze wyższa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 a moze zrob sam bude... dokladnie taka jak potrzebujesz... wymiarowo i kolorystycznie... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ja polecam Ci ta Obudowe ... Chieftec Hi-Fi Black MA-01-BD zajebista ... tylko trudno sie ja tnie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...