25mikus Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 niewiem czy to jest a7n8x czy może a7n8x-x a wogole co to zaróżnica w tych płytach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Popierwsze cena ! A po drugie sam poczytaj: A7N8X-X - http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=A7N8X-X&langs=01 , A7N8X http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=A7N8X&langs=01. Ja osobiśmie mam A7N8X-X i narazie nie nażekam, miałem małe problemy z ramami ale kupiłem kingstony i wszystko działa :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 dvd a jakie miales ramy, ze miales klopoty :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Jakieś noname ? O 40zł tańsze od kingstonów w servisie mi polecile te i że na 100% będzi działać i tak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25mikus Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 podobno a7n8x-x niema dual ddr Mam jeszcze możliwość wymienić te płyte na a7n8x lub na epox 8rda co robic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 dvd ja zmieniam niedlugo plyte i biore tego asusa. Mam ramy SpecTek, mam nadzieje, ze beda chodzily ok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 25mikus wymieniaj ta plyte - obie maja dual, ale epox nie ma zintegrowanej sieciowki (ale koszt hardware'u just niski) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Mam w niej 2 kości kingostona 256 333mhz DDR wsadzone na duala i działa tylko w biosie powinno pisać że jest dual a nie pisze ?? Jest single ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 dvd a widzisz jaka masz plyte? Przeciez to wersja z -X i nie ma obslugi dualDDR Sam napisales, ze chipset nForce2-400 (bez ultra, ktory nie posiada dual). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ale pisz na pudełku !?!? A Gigabyte GA-7N400L, nForce2 Ultra AGPx8 będzie działać ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 masz ztuningowane pudelko ;) Wszystkie czipy nForce2-400 nie maja duala. Tylko Ultry go posiadaja. Ten GB bedzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 To w poniedziałek jestem w sklepie i chaja co ta za szsajstwo mi dali. Gości powiedział że będzie działać dam im mojego kompai rzeby to zrobili na tym asusie ciekawe czy dadzą rade a jak nie to ja wymienie na gigabita :) HE HE :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 DVD bierz abita nf7 rev 2.0 Posiada właśnie nforce2 ultra 400 i puścisz pamięci w dualu. Jeśli uparłeś się na asusa to bież a7n8x, też jest na ultrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Nie stać mnie na niego a gigabit jest o 10 droższy od asuasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25mikus Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 ja tez wymienie na a7n8x z Ultra chyba ze cos jest lepsze ale niewiele droższe pomóżcie mi cos wybrac ale zeby nie dojsc do ceny deluxa tyle kaski to ja nie mam moze cos z Epoxa albo Abita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25mikus Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 a w jakiej cenie ten GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 365zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25mikus Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 tansza niz ten asus,znasz jakies parametry tej plyty czy dobrze sie kreci bo na tym asusie a7n8x-x nie jet zle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 http://www.proline.com.pl/shop.php?prodid=...55f374e3430304c lub http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Produc..._GA-7N400-L.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...