donio Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ciało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Złotopolscy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Hmm. Las Vegas Parano. Normalny człowiek nie obejrzy tego filmu do końca za pierwszym podejściem. eee tam ja go obejrzalem calego za 1 razem ;) a tak potem to w sumie ogladalem go 12 razy ;) wspanialy film wypas i miod. na mojej liscie bije sie o 1 miejsce z Ghost Dogiem. 12x...??? wooow o czym jest, dawno go grali - bo 1 raz słysze a co do zakreconego kina, to stawiam na wszystko spod reki Lyncha!! ale to juz wiesz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Snatch- polskie tłumaczenie- Przekręt. POLECAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Kula z S.Stone - no i Cela Ten drugi do kitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Spun, ale tylko UNRATED ;) Hero (Ying xiong) fajne motywy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Hmm. Las Vegas Parano. Normalny człowiek nie obejrzy tego filmu do końca za pierwszym podejściem. eee tam ja go obejrzalem calego za 1 razem ;) a tak potem to w sumie ogladalem go 12 razy ;) wspanialy film wypas i miod. na mojej liscie bije sie o 1 miejsce z Ghost Dogiem. 12x...??? wooow o czym jest, dawno go grali - bo 1 raz słysze a co do zakreconego kina, to stawiam na wszystko spod reki Lyncha!! ale to juz wiesz ... uuu dawno dawno ;) a jest o panach ktory jada do LV i caly czas cpaja (ci panowie to Johny Deep i Benicio Del Torro). A tak BTW: oryginalny tytul to "Fear And Loathin` In Las Vegas" czyli strach i obrzydzenie w LV i ten tytul (IMO) jest bardziej adekwatny do tego co sie tam dzieje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 teledysk Aphex Twin - Windowlicker, widziałem go multum razy i do tej pory nie kumam :) a tak na serio to oczywiście, że Las Vegas Parano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Snatch- polskie tłumaczenie- Przekręt. POLECAM! Tego samego rezysera "Porachunki" - "Lock, stock and two smoking barrels", a oprocz tego: - "Uwiklany" - "Reindeer games" - "Dzikie zadze" - "Wild things" Pozdro M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Sekcja 8, Matrix2, Show :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TC_Deadu Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Hmm. Las Vegas Parano. Normalny człowiek nie obejrzy tego filmu do końca za pierwszym podejściem. eee tam ja go obejrzalem calego za 1 razem ;) a tak potem to w sumie ogladalem go 12 razy ;) wspanialy film wypas i miod. na mojej liscie bije sie o 1 miejsce z Ghost Dogiem. 12x...??? wooow o czym jest, dawno go grali - bo 1 raz słysze a co do zakreconego kina, to stawiam na wszystko spod reki Lyncha!! ale to juz wiesz ... uuu dawno dawno ;) a jest o panach ktory jada do LV i caly czas cpaja (ci panowie to Johny Deep i Benicio Del Torro). A tak BTW: oryginalny tytul to "Fear And Loathin` In Las Vegas" czyli strach i obrzydzenie w LV i ten tytul (IMO) jest bardziej adekwatny do tego co sie tam dzieje ;) No baa. I te "przeklęte/cholerne nietoperze" na początku :D Najbardziej mi się podoba to, iż Deep tak szybko wierzy w to co widzi i bierze za realne. Dodać trzeba, że ćpają wszystko co tylko można. Mówiąc, iż za pierwszym razem obejrzałeś cały poddałeś w ten sposób wątpliwości Twoją normalność :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Survivor Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Witam ,moje propozycje : Dzikie żądze -trzeba oglądać nawet jak już lecą końcowe napisy Oczy węża -Briana de Palmy Memento -chyba nie trzeba tłumaczyć... Pamięć absolutna -też nieźle zakręcony Cube 12 małp -popis aktorski Bruca Wilisa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 w sumie duzo filmow o ktorych chcialem powiedziec juz sie przewinelo ... ale nikt nie napisal tytulu: eXistenZ widzial ktos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 w sumie duzo filmow o ktorych chcialem powiedziec juz sie przewinelo ... ale nikt nie napisal tytulu: eXistenZ widzial ktos ? jap! pomysł niezły, ale zakręcony to on nie jest szczególnie (np. 'Memento' w całości ogarnąłem dopiero następnego dnia rano ;)) ale i tak najbardziej chory film, jaki miałem okazję obejżeć, to 'Z00' (polski tyt. 'Zet i dwa zera') Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Piękny Umysł tam to dopiero jest zagmatwane niewiadomo co jawa co real Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Piękny Umysł tam to dopiero jest zagmatwane niewiadomo co jawa co fikcja na koncu już wiadomo tak jak w wiekszosci wymienionych tu filmow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 P3le - film o którym piszesz to "Podejrzani" z Kevinem Spacey-em zajeb... film polecam.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Matrix K-Pax Sekcja 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Hmm. Las Vegas Parano. Normalny człowiek nie obejrzy tego filmu do końca za pierwszym podejściem. eee tam ja go obejrzalem calego za 1 razem ;) a tak potem to w sumie ogladalem go 12 razy ;) wspanialy film wypas i miod. na mojej liscie bije sie o 1 miejsce z Ghost Dogiem. 12x...??? wooow o czym jest, dawno go grali - bo 1 raz słysze a co do zakreconego kina, to stawiam na wszystko spod reki Lyncha!! ale to juz wiesz ... uuu dawno dawno ;) a jest o panach ktory jada do LV i caly czas cpaja (ci panowie to Johny Deep i Benicio Del Torro). A tak BTW: oryginalny tytul to "Fear And Loathin` In Las Vegas" czyli strach i obrzydzenie w LV i ten tytul (IMO) jest bardziej adekwatny do tego co sie tam dzieje ;) No baa. I te "przeklęte/cholerne nietoperze" na początku :D Najbardziej mi się podoba to, iż Deep tak szybko wierzy w to co widzi i bierze za realne. Dodać trzeba, że ćpają wszystko co tylko można. Mówiąc, iż za pierwszym razem obejrzałeś cały poddałeś w ten sposób wątpliwości Twoją normalność :D dziwny ten film dwoje moich kolegow na nim usnelo a ja sie tak wkrecilem ze tej nocy jeszcze raz go obejrzalem ;) to jak Deadu wybieramy sie po szyszynke ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Hmm. Las Vegas Parano. Normalny człowiek nie obejrzy tego filmu do końca za pierwszym podejściem. eee tam ja go obejrzalem calego za 1 razem ;) a tak potem to w sumie ogladalem go 12 razy ;) wspanialy film wypas i miod. na mojej liscie bije sie o 1 miejsce z Ghost Dogiem. 12x...??? wooow o czym jest, dawno go grali - bo 1 raz słysze a co do zakreconego kina, to stawiam na wszystko spod reki Lyncha!! ale to juz wiesz ... uuu dawno dawno ;) a jest o panach ktory jada do LV i caly czas cpaja (ci panowie to Johny Deep i Benicio Del Torro). A tak BTW: oryginalny tytul to "Fear And Loathin` In Las Vegas" czyli strach i obrzydzenie w LV i ten tytul (IMO) jest bardziej adekwatny do tego co sie tam dzieje ;) No baa. I te "przeklęte/cholerne nietoperze" na początku :D Najbardziej mi się podoba to, iż Deep tak szybko wierzy w to co widzi i bierze za realne. Dodać trzeba, że ćpają wszystko co tylko można. Mówiąc, iż za pierwszym razem obejrzałeś cały poddałeś w ten sposób wątpliwości Twoją normalność :D dziwny ten film dwoje moich kolegow na nim usnelo a ja sie tak wkrecilem ze tej nocy jeszcze raz go obejrzalem ;) to jak Deadu wybieramy sie po szyszynke ? :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 dlatego mowie jednych ten film rajcuje niebywale a dla niektorych jest calkiem beznadziejny ... moze wlasnie dlatego warto go obejrzec i sie przekonac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 P3le - film o którym piszesz to "Podejrzani" z Kevinem Spacey-em zajeb... film polecam.Pozdro Tak to to ... mowie wam masakra jest ten film ... musiscie go obejrzec Fragment recenzji z film.wp.pl: To byłby pewnie zwykły, dobry film sensacyjny, gdyby nie genialne zakończenie i oscarowa rola Kevina Spacey, po której usłyszał o nim cały świat. A tak - to jedna z tych historii, którą trzeba obejrzeć kilka razy, bo jej zakończenie zupełnie zmienia sposób patrzenia na całość. I to jest chyba najgenialniejsze... Ogladnijcie go ! Niepozalujecie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 film faktycznie mistrzostwo od tego filmu jestem wielkim fanem k.spacey a na dzwięk Keyser Soze mam ciary na plecach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 rouse red czy jakos tak nie pamietam nic bo po 2 godzinie zasnolem :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 K-pax ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Odyseja kosmiczna 2001 Cube Hypercube Kula No i moj filmik "Cd Rom vs 11 pietro" :D :D Te filmy sa najabrdziej zakrecone ze wszytkich jakie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 rouse red czy jakos tak nie pamietam nic bo po 2 godzinie zasnolem :D:D Rose Red jesli juz. Jesli zasnoles to znaczy, ze nie lubisz tworczosci Stephena King'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velos Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 The Others ( inni ) , film moze nie az tak zakrecony ale zakonczenie zaskakuje i to bardzo wierzcie mi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Heavy Metal ale ten klasyczny naprawdę wypas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 "12 malp" filmy Tarantina (miodzio) nie moge sie doczekac "Kill Bill" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...