w1lko Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Cena jest przystepna, za taka kase to jest u Mate mala aluminiowa... Troszke duza, ciekawe czy dobra... http://allegro.pl/show_item.php?item=15513515 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Cytat Cena jest przystepna, za taka kase to jest u Mate mala aluminiowa... Troszke duza, ciekawe czy dobra... http://allegro.pl/show_item.php?item=15513515 Bylo looknac do naszego dzialu gieldowego Sprzedam i ogladnac jego oferty, sa tam od dawna, najciekawsza sam zassalem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Cytat Cytat Cena jest przystepna, za taka kase to jest u Mate mala aluminiowa... Troszke duza, ciekawe czy dobra... http://allegro.pl/show_item.php?item=15513515 Bylo looknac do naszego dzialu gieldowego Sprzedam i ogladnac jego oferty, sa tam od dawna, najciekawsza sam zassalem 8) Dzieki REED widze ze to Ty mi sprzatnales ta "8" sprzed nosa. A tak sie na nia napalilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Cytat Cytat Cytat Cena jest przystepna, za taka kase to jest u Mate mala aluminiowa... Troszke duza, ciekawe czy dobra... http://allegro.pl/show_item.php?item=15513515 Bylo looknac do naszego dzialu gieldowego Sprzedam i ogladnac jego oferty, sa tam od dawna, najciekawsza sam zassalem 8) Dzieki REED widze ze to Ty mi sprzatnales ta "8" sprzed nosa. A tak sie na nia napalilem :) To nie ja !!! 8O Ja zassalem nr 5 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Oki w takim razie zwracam honor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Sam mialem tez ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> nr 8 ale go nie ma ... przyznac sie kto go wziol ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Patrzylem, ale tam nic nie widac na tych zdjeciach. Wiec z pewna ostroznoscia bym do niej podchodzil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 jak chcesz mam do sprzedania extremalnie wydajna chlodnice : http://starzaki.eu.org/~ndx/jelen/wcseel/chlodnica.jpg cena 60zl bez wiatraków z 2x 92x92 puszcze za 80 zeta ,jak cos to gg : 983568 lub temat@o2.pl pozdro sorry za reklame :D ale to tylko rada a to sie liczy na forum nie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Powinna byc O.K. , ja wlasnie zakladam mojego potworka (( 450mmx20mmx7mm )), wiec temp za wysokiej nie powinienem miec:))) A ta wyglada niezle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Cytat jak chcesz mam do sprzedania extremalnie wydajna chlodnice : http://starzaki.eu.org/~ndx/jelen/wcseel/chlodnica.jpg cena 60zl bez wiatraków z 2x 92x92 puszcze za 80 zeta ,jak cos to gg : 983568 lub temat@o2.pl pozdro sorry za reklame :D ale to tylko rada a to sie liczy na forum nie? ;) Ta extra tylko ze do tego to potrzeba chyba jakiegos Grundfosa. To nie jest samochodowa NAGRZEWNICA tylko CHŁODNICA od Żuka. Taka sama (o ile nie ten sam egzemplarz) mial Kwiecien. Troche sie chlop zdziwil jak go wyprowadzili z bledu :D. A bylo to bodajze w toppicu gdzie Lukas20 sie pytal o chlodnice (a raczej nagrzewnice) od Zuka. Poszukajcie pod haslem chgłodnica Żuk Podsumowujac: Moim zdaniem nie warto P.S. sorry za antyreklame :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Cytat Cytat jak chcesz mam do sprzedania extremalnie wydajna chlodnice : http://starzaki.eu.org/~ndx/jelen/wcseel/chlodnica.jpg cena 60zl bez wiatraków z 2x 92x92 puszcze za 80 zeta ,jak cos to gg : 983568 lub temat@o2.pl pozdro sorry za reklame :D ale to tylko rada a to sie liczy na forum nie? ;) Ta extra tylko ze do tego to potrzeba chyba jakiegos Grundfosa. To nie jest samochodowa NAGRZEWNICA tylko CHŁODNICA od Żuka. Taka sama (o ile nie ten sam egzemplarz) mial Kwiecien. Troche sie chlop zdziwil jak go wyprowadzili z bledu :D. A bylo to bodajze w toppicu gdzie Lukas20 sie pytal o chlodnice (a raczej nagrzewnice) od Zuka. Poszukajcie pod haslem chgłodnica Żuk Podsumowujac: Moim zdaniem nie warto P.S. sorry za antyreklame :D heheh ej kolego :D wcale grundfosa trzeba nie miec... u mnie sobie z nia radzi AquaSzut 600l/h! (jeden bloczek) i bez problemu to ciagnal nie bylo prawie zadnych zmian w przeplywie wody w porownaniu z moja nagrzewniczka druga rozmiarow 5.25... nie miałeś nie urzywałeś to sie nie wypowiadaj!. Moja jest nowka wyprodukowana przez delphi! jest do Nysy 522 (nigdy nie montowana w aucie) a pisze na nalepce : Nazwa Wyroby : Grzejnik . Tak wiec to chyba nagrzewnica w nysie... a nie chlodnica chlodnica jets duzo wieksza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Cytat nie miałeś nie urzywałeś to sie nie wypowiadaj!Towarzyszu kolego nie tak ostro... Przyznaje Ci racje - tamten toppic byl dawno i szczegoly ulecialy z pamieci. Co do Twojej chlodnicy - jak przejzalem co nieco to powiem, ze calkiem spoko. Podaj wymiary, jakies szczegoly budowy (rurki czy plaskwniki, ile, jaka srednica, srednica wlotow, z czego rurki/plaskowniki, z czego finy itd. itp.). PEACE MAN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Cytat Cytat nie miałeś nie urzywałeś to sie nie wypowiadaj!Towarzyszu kolego nie tak ostro... Przyznaje Ci racje - tamten toppic byl dawno i szczegoly ulecialy z pamieci. Co do Twojej chlodnicy - jak przejzalem co nieco to powiem, ze calkiem spoko. Podaj wymiary, jakies szczegoly budowy (rurki czy plaskwniki, ile, jaka srednica, srednica wlotow, z czego rurki/plaskowniki, z czego finy itd. itp.). PEACE MAN! miedź wymiary nie chce mi sie mierzyć :D 02:41 godzina :D ale plaskonikow jest ok 30 po 15 na kazda komore wiec odporowadza cieplo znakomicie :D PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 finy miedziane wloty ok 14 waz 12/16 wchodzi na luzach wszytsko miedz (nalepka delphi) waga 2.77kg (nalekpka delphi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ...tam mozna schowac ziolo.. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Cytat ...tam mozna schowac ziolo.. 8O nie schowasz :D bo sie nie oplaca chyba ze na przemyt chociaz i tak by na lampach wyszlo... do tego wy weszlo z 20 worków (do plaskonikow nie upchasz za ciach...). Dam ci dobry pomysł :D Kieszeń na dysk! (wentylowana w standardzie :D i na kluczyk) + obudowa z dziwczkami i nie ma bata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...