spiryt Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Przegladalem oferte Action i znalazlem cos takiego: ZESTAW CHŁODZENIA WODNEGO AMD/INTEL (DWC-A1) chyba do Titan http://www.action.pl/products/product.php?prid=13517 Czy mial ktos do czynienia z tym zestawem i czy wart jest kupna ? Na forum nie znalazlem zadnej wiadomosci na temat tego czegos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Absolutnie nie warto. Zreszta bylo juz o tych pseudo WC. SZUKAJ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 :arrow: zdecydowanie popieram zdanie poprzednika. to ma byc wogole chlodzenie wodne...? to ja dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 O! C_C rev 2.0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 pic na wode fotomontaz :D nie warto ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 moze to ladnie wyglada ale jest do kitu :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 czy ja wiem wlasnie sobie to kupilem i jestem w fazie testowania powiem tak.... napewno jest to lepsze od jakiegos syfa z firmy CPC bo jest tak samo wydajne a montuje sie to w srodku obudowy i zajmuje tyle miejsca co zwykly cdrom a nie jakis kubel z woda na zewnatrz pozatym w srodku jest zielona ciecz w dodatku bardzo dobrze izolowana bez poz potrzeby ponownego jej uzupelniania bo nic nie wyparowywuje ani nie potrzeba srodkow glono bujczych :))) posiada wiatraki i na chlodnicy i na procku dodatkowo zeby chlodzic na panelu sa 3 stopnie redulacji kazdego z nich przy LOW nie slychac niczego przy HIGH moze slychac ale kosztem obnizenia znacznego temperatury ani na tym zestawie ani na zadnym innym z dostapenych w sklepach zstawach nie jest sie w stanie wyciagnac siodmyc potow z procka !!!! chyba ze ktos wlasnorecznie zaprojektuje sobie naprawde porzadne profesionalne i wydajne chlodzenie ktore tez troche kosztuje ogolnie jestem zadowolony i polecam ten zestawik dla poczatkujacego z WC !!! i tak jak mowie lepszy znacznie od polskiego CPC i od jakiegokolwiek coolerka kto nie sprawdzil ten poprostu sie nie zna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ... napewno jest to lepsze od jakiegos syfa z firmy CPC bo jest tak samo wydajne a montuje sie to w srodku obudowy i zajmuje tyle miejsca co zwykly cdrom... No to wiemy juz wszystko o wydajnosci :wink: ...i tak jak mowie lepszy znacznie od polskiego CPC i od jakiegokolwiek coolerka kto nie sprawdzil ten poprostu sie nie zna A czy Ty kiedykolwiek widziales lub slyszales cos o Zalmanie 7000 ? bo jakos mi sie wydaje ze jest on lepszy niz zestawy C_C podobne :) Poza tym to ten zestaw niezbyt sie oplaca bo poza cisza prockowi nadal bedzie cieplo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 pozatym w srodku jest zielona ciecz w dodatku bardzo dobrze izolowana bez poz potrzeby ponownego jej uzupelniania bo nic nie wyparowywuje ani nie potrzeba srodkow glono bujczych :))) Kazde WC przecieka! Ubytki w wodzie to jest kwestia czasu. Oczywiscie w Twoim przypadku proces moze zachodzic po prostu bardzo wolno. Nie da sie zlozyc czegos co nie bedzie mialo mikro-przeciekow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 heh mi sie dalo trafic na okazje i kupilem zestawik za 250zl z gwarancja tak ze mysle ze to nei wykorowana cena na poziomie cpc potestuje, obadam, jak sie znudzi i zdobende flote to wymienie na cos wydajniejszego i lepsiejszego poki co czytam forum i sie doksztalcam opisane wyzej wrazenia sa tylko chwilowe bo uzyskalem to co chcialem jednak jak zmienie procesor na taki z ktorym mozna sie pobawic moje dobre zdanie o tym zestawie pewnie spadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Widzialem i slyszalem jak to pracuje: Pompka brzeczy Wentyle sa ciche tylko na low med i high to za duzo jak na WC. Ogolnie- nie masz miejsca, nie krecisz, nie potrzebujesz ciszy- bierz. Masz miejsce, wolisz cisze- szukaj dalej. Kupisz za taka cene cos lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yes Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ladnie to wyglada ale za 250 zl to okazja zadna (nie widze cen) , i ten wentylator na bloku wodnym procesora, po to sie zaklada bloki wodne zeby pozbyc sie wentylatorow a tu pozbywasz sie jednego z procka po to zeby za 250 zl dolozyc 2 jak widac masz jeden na bloku , 2gi na chlodnicy i wydajnosc niewielka jak ktos napisal na poziomie cpc, czyli jaki jest sens stosowania tego zestawu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 jedna zatoka ? przecież tu muszisz mieć drugą wolną nad tym żeby wiatraka nie zakrywało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...