DA VINCI Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Odrazu uprzedzam ze jest to moj pierwszy mod w zyciu W budzie wycialem standardowe okno (tj. okragle) a nastepnie pomalowalem ja na czerwono-czarno . Do wycietej dziury wstawilem jak sie domyslacie plexe (troche gruba) taka jaka mialem w domciu po tych poczynaniach wymienilem diody (power oraz hdd) na extra blue Zostala mi jeszcze jedna i nie wiem ktora wymienic ? Na samym koncu wmontowalem do srodka katode coolermaster. i to by bylo na tyle [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 1.moze taki byl zamysl ale ja dodalbym jakis dodatkowy kolorek na elementy typu przyciski, tacke, klapke itp 2.ta naklejka Ci wszystko psuje 3.pralka :) jak na 1 mod to nawet git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 :arrow: nie bede ukrywal, ze buda podoba mi sie. szczegolnie kolory jakie dobrales do siebie: czarny (wymiata) + czerwony. okienko rowniez ok. jedyn co bym zmienil, to odklejenie tej naklejki z przedniego panelu. psuje ona urok budy. ogolne - bardzo fajnie Ci to wyszlo, jak na pierwszego moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Jak na taka bude to spoko mod. Jaka farba malowales bude? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 co do malowania to najpierw dalem podklad a potem zwykle spraye gdy wybieralem spray mialem nielada problem, bo niewiedzialem jaki wybrac (firme) i jak to wyjdzie, wiec probowalem najpierw na wycietym kolku z boku obudowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Modzik spoko. Ładnie Ci to malowanie wyszło. Nie dawno też na czarno moja bude malowałem, z tym, ze przyciski i klapki od napedów zostawiłem w oryginalnym kolorze. Mozesz dokupić jeszcze jedna diode i umieścic je u góry, tak zeby oswietlały tacke napedu - jak tak zrobiłem, fajny efekt. No chyba, ze jak chcesz, to możesz dokupic jeszcze dwie i wymienic w klawiaturze. Ja moją pomalowałem na czarno (oprocz klawiszy) diody wsadzilem niebieskie i tez wypasik. Aha, jak osadziłeś plexe? I czym wycinałeś dziure? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 na zdjeciach tego nie widac ale dioda od napedu wypas teraz wyglada (przebija sie po bokach swiatlo diody) ale mozliwe ze ja wymienie na blue bo jeszcze 1 mi zostala. Dziure wycialem wyzynarka :D gdyz blacha jest dosc gruba, a plexe przykleilem od srodka tasma dwustronna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Wymieniałeś diodę w napędzie??? To jest dioda wielkości diod w komórkach. Musiałeś mieć chyba jakąś delikatną lutowniczke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Wymieniałeś diodę w napędzie??? To jest dioda wielkości diod w komórkach. Musiałeś mieć chyba jakąś delikatną lutowniczke?a) SMD B) w napedach sa 3mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Fajny, acz nie wnosi nic nowego. Naklejka psuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 mi sie najbardziej podoba... ten czarny mat, super ci wyszedł kolorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 malowanie na kantach troche niedokłądne. do zdjęcia komp powinien byc odkurzony. nie pokazales wnętrza, ale dostrzegam ostrą plątaninę kabli. no i ten brak malowania wewnątrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Nie jest zle jak na pierwszy raz. Ale nie martw sie, ja jak pokazalem mojego pierwszego moda, to mi sie niezle 'oberwalo' :) teraz koncze poprawki, wsadze WC i sie pochwale. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 IMO lepiej cała bude na czarno (black rulezz) i monitorek widze o ile sie nie myle hjunajek taki sam jak mój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...