Milo Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Demo znajdziecie tutaj http://www.3dgamers.com/dl/games/freedomfi...ghters.exe.html Wiecej informacji tutaj http://www.gamespot.com/pc/action/freedomt...ew_6026112.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Wlasnie koncze sciagac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 OŁ JE.. na to czekałem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Pomocy qrde! ... Chce to uruchomic i zaraz po ekranie "EA games .. Challenge eveything" gierka sie sypie do windy z jakims bledem EAX ... Nie ma zadnego pliku konfiguracyjnego co by to wylaczyc.. patrzylem tesh w rejestrach. POMOCY !! Tekst błedu: Exception at: 10001f1b: ACCESS_VIOLATION (read from 000000) EAX: 10001f1b EAXDirectSoundCreate8() function dump Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Sprawdz czy masz najnowsze stery do SB Live!, ew. sprobuj wylaczyc SB i spradz czy chodzi FF. Fajna gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Nie mam SB live tylko 128PCI... ale zobacze. Tylko nie wiem jak wylaczyc karte muzyczna ?? ... Mam ja wyciagnac z gniazda czy co ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Freedom.ini Grzebales cos? tam jest cos z EAX "UseEAX" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCMAN Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 U mnie to samo wywala komunikat o dzwieku.... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 bardzo fajna giera, podoba mi sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Freedom.ini Grzebales cos? tam jest cos z EAX "UseEAX" U mnie nie ma nic z Eax. To jest cala tresc tego pliku: DefaultScene=FF-intro.gms DrawDLL=RenderD3D.DLL Resolution 800x600 DisablePolyLimit DisableAltF4 ScriptDll sdl_engine.dll ScriptIfDll scriptinterfaces.dll SoundDll SoundEngine.dll MusicVolume 75 SoundEffectsVolume 85 SpeechVolume 100 IntroMusicVolume 100 ListenerMode 3 ConfigFile=Keyboard.cfg DifficultyLevel Medium demo=3 LUDZIE POMOCY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 DefaultScene=FF-intro.gms DrawDll RenderD3D.dll DisablePolyLimit DisableAltF4 ScriptDll sdl_engine.dll ScriptIfDll scriptinterfaces.dll SoundDll SoundEngine.dll MusicVolume 75 SoundEffectsVolume 85 SpeechVolume 100 IntroMusicVolume 100 ListenerMode 3 ConfigFile=Keyboard.cfg DifficultyLevel Easy demo=3 Resolution 1024x768 DisableHWTnL 0 NumSoundBuffers 16 UseEAX 0 TextureResolution 0 LevelOfDetail 1 ShadowDetail 2 WeatherEffects 1 Antialias 2 DisableEMBM 0 Subtitles 1 GammaRamp 1.000000 DrawDistance 1.000000 ColorDepth 32 U mnie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Hm calkiem fajna gierka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Wkleilem twoj config do mojego .ini ale blad nadal istnieje .. pogrzebalem troche i nadal jest... a ja jush qr** bialej goraczki dostaje... co jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 neon69: mam taka sama karte muzyczna jak ty i dziala wszystko :| DefaultScene=FF-intro.gms DrawDll RenderD3D.dll DisablePolyLimit DisableAltF4 ScriptDll sdl_engine.dll ScriptIfDll scriptinterfaces.dll SoundDll SoundEngine.dll MusicVolume 75 SoundEffectsVolume 85 SpeechVolume 100 IntroMusicVolume 100 ListenerMode 3 ConfigFile=Keyboard.cfg DifficultyLevel Medium demo=3 Resolution 1024x768 DisableHWTnL 0 NumSoundBuffers 16 UseEAX 0 InvertMouse 1 TextureResolution 0 LevelOfDetail 1 ShadowDetail 2 WeatherEffects 1 Antialias 0 DisableEMBM 0 Subtitles 1 GammaRamp 1.000000 DrawDistance 1.000000 ColorDepth 32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 http://www.gamespot.com/pc/action/freedomt...rli/review.html Fajna gierka, zagraj w demo to sie przekonasz. Ja wlasnie ja instaluje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 trailerek daje czadu...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 fajna fajna, tylko ze wk$%!@^ niemilosiernie brak mozliwosci zapisu gry. Jedna misje robie juz osmy raz i zaczynam sie wkurzac.fajna fajna, tylko ze wk$%!@^ niemilosiernie brak mozliwosci zapisu gry. Jedna misje robie juz osmy raz i zaczynam sie wkurzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 taka bezsensowna strzelanka ;) , wlasnie kasuje po 2 planszach zaraz bede testowal space colony :) moze bedzie ciekawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 mi tam do gostu przypadla, ale zaraz bede testowal call of duty :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 do wlascicieli NFORCE2 i soundstorma, jaki macie dzwiek w tej grze?? Bo mnie sie cos wydaje ze jest z deczka z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y :). JEst ogromne ECHO i slysze jakis szum, praktycznie wcale wybuchow, tylko to co ejst doslownie przy mnie. No nie jest to normlane w kazdym razie...u was jest ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 mi tam do gostu przypadla, ale zaraz bede testowal call of duty :>A to już jest czy demo :? 8O ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 A to już jest czy demo :? 8O ? Sorry, pojebalo mi sie z BREAKTROUGH - dodatkiem do MOHAA :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCMAN Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 A MI WYWALA DO WINDOWSKA BEZ ROZNICY CZY JADE NA DX9.0 CZY 8.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Calkiem przypadkiem wpadlem na ta gre przez gamespot gdzie dostala "Editor's Choice" :wink: Pogralem okolo 2h i musze powiedziec, ze calkiem dobra pozycja. Dobrze wykonana, fabula sie trzyma kupy - no i potrafi wciagnac :) Moga niektorych smieszyc patriotyczne motywy, ale to kwestia przyzwyczajenia ;) Tak w skrocie o czym jest gra? Swiat zostal zdominowany przez komunizm, w grze gracz obserwuje jak (chyba) ostatni United States, zostaje zaatakowany przez Soviet Union ;) No i bohater (mieszkaniec NYC) zostaje dziwnym zbiegiem okolicznosci wpakowany do 'ruchu oporu' (Freedom Fighters) i wykonuje kolejne misje ;) Ladnie wykonana graficznie (ladnie =/= rewelacyjnie) tak akurat zeby moj staruszek GeForce wyrabial te 30fps w rzezniczych momentach :wink: To tyle... tak tylko chcialem dac znac bo w sumie obecnie zadnych fajnych gierek na rynku nie widze a ta sie wyroznila IMHO calkiem ladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Tylko krótka jest ta giera ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Strasznie krótka ale spoko można zagrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Strasznie krótko, ale superb miło się w to ciupa. Może jakiś mission pack wyjdzie? Przydało by się, bo niedosyt jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 A mi nie chce dzialac :| Wywala po logu nVidii... Ma ktos jakis fix czy patch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Reaper: Co prawda mam Ti4200 ale mialem taki sam problem. Pomogla zmiana sterownikow do grafy na nowsze. Moze u Ciebie tez pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Zobacze po meczu w CB, ale niezaleznie czy podziala czy nie to dziekuje za porade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...