darch Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 gra nieodpala mi się dopóki niewyłaczę karty dżwiękowej może ktoś z was zna rozwiązanie tego problemu teraz mam pełną wersję i przy wlączonej karcie (soundblaster 4.1) nie włacza się gra,tylko czarny ekran,przy demie miałem to samo tylko wyskakiwał jakiś komunikat błędu dzwięku eax chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Mam to samo. Chetnie bym sie dowiedzial o co be tej grze. Tyle ze ja mam SB128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 jakieś dobre stery do muzy plus zmniejszenie akcelaracji sprzętowej w dxdiag dla dźwięki nawet do zera (trzeba popróbować z wszystkimi poziomami). Do tego można wylączyć EAX w piku ini gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 z wylaczaniem EAX probowalem, ze stopniami akceleracji probowalem, dobre stery mam i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 (edytowane) no to nie wiem :) - zapytaj na oficjalnym forum tejże gierki - zwykle można liczyć na rozsądne wsparcie - trzeba tylko napisać z sensem in english.... ech U mnie akurat bez zabawy z dźwiękiem za chiny ludowe nie chciał się odpalić hitman 2 - zarówno na SbB 64 jak i na AC'97... :evil: Edytowane 4 Listopada 2010 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 nie ma forum tej gry :P No ale dzieki za checi, chyba sprawdze to na AC'97... Swoja droga to FF jest na silniku Hitmana2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 dlatego właśnie opisałem moje rozwiązanie dla dźwięku 8) In any way good luck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 No ja miałem taki problem na Live! 5.1, ale raczej innego pokroju. Miałem dźwięk w menu i to nawet bardzo dobry. W samej grze prawie go nie było. Jakoś nim to naprawiłem gra sie skończyła. Ale bardzo mile wspominam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganjalf Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Może sprubujcie przeinstalować gre albo przeinstalować windowsa lub sterowniki karty dziwiękowej. Jest też możliwość że: są złe ustawienia albo ze direct x kopie coś z tym dzwiękiem. ps mialem tak samo z grą "Hitmen 2" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeernik Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam dziś chciałem zainstalować Freedom Fighters lecz mam problem z zainstalowaniem jej na windows 7. Ale przy rozpoczynaniu instalacji wyskakuje ramka z tekstem Freedom Fighters_code.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu win.32. Można temu zaradzić?? z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) Korzystasz z Win7 w wersji 64bit ? Spróbuj odpalić Xp mode i potem zainstawlwać freedom fighters. Orginalna wersja Freedom Fighters ? Edytowane 4 Listopada 2010 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...