walus Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Witajcie,ostatnio kupilem HD WD Caviara 400JB.Napiszczie mi prosze czy to jest normalne ze przy wylaczaniu kompa slysze ze twardziel cicho pstryka 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Tak, jest to glowica wracajaca na miejsce. Nie przejmuj sie tym.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Dzieki serdeczne.Juz jestem spokojniejszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 tez mi problem :) kazdy dysk tak robi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Tak tylko ze WD robi to strasznie glosno tez na poczatku zwrocilem na to uwage (tak jakbys pileczka pingpongowa walna o stol). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 moj wodek nie robi tego tak glosno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...