Skocz do zawartości
que_pasa

zmieniłem barwy klubowe

Rekomendowane odpowiedzi

stało sie zmieniłem barwy klubowe, a raczej platforme mój nowy konfig to Microstar KT3 ultra, 256 MB DDR samsunga, i na razie duron 1,2. Pierwsze wrażenie pozytywne, reszta bez zmian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze zmień podpis i miło przywitac kolejnego "zadowolonego"użytkownika durona (beż żadnych podtekstów i prowokacji).A jak wypada porównanie?Który był a raczej jest wydajniejszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podpis za niedługo zmienie, niech na razie wszyscy widzą co miałem wcześniej, co do wydajności samego procka no to kręcony celeron jest wiadomo szybszy, ale te ddry robią swoje, więc ogólnie wydajność jest lepsza, a kręcenie będzie już niedługo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam w klubie :D mój duron też jest moim pierwszym AMD wcześniej P3 :D

Dolaczam :) to tak jak u mnie , same pozytywne rzeczy :) . Czekam na nowe Athlony i odrazu sie przesiadam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam w klubie :D mój duron też jest moim pierwszym AMD wcześniej P3 :D

Dolaczam :) to tak jak u mnie , same pozytywne rzeczy :) . Czekam na nowe Athlony i odrazu sie przesiadam :)

ja tak samo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podpis za niedługo zmienie, niech na razie wszyscy widzą co miałem wcześniej, co do wydajności samego procka no to kręcony celeron jest wiadomo szybszy, ale te ddry robią swoje, więc ogólnie wydajność jest lepsza, a kręcenie będzie już niedługo

Jezeli pamietam to miales C1.0@1.5 wiec bez kitow, ze D1.2 jest szybszy nawet z ddr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli pamietam to miales C1.0@1.5 wiec bez kitow, ze D1.2 jest szybszy nawet z ddr.
Widzisz Kaeresku to prawda Duron jest szybszy :). A ty zyj w blogiej nieswiadomosci... ;). Tez powinienes pomyslec nad zmiana...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie pisałem że procek jest szybszy tylko że ogólna wydajność zestawu w pracy wydaje się lepsza, w szczególności w programach graficznych gdzie celeron wcześniej po prostu czekał na pamięć, jest lepiej tam gdzie dużo zależy od pamięci, ale dalej uważam że celeron jest lepszym procem tylko że jego producent go olał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stało sie zmieniłem barwy klubowe, a raczej platforme mój nowy konfig to Microstar KT3 ultra, 256 MB DDR samsunga, i na razie duron 1,2. Pierwsze wrażenie pozytywne, reszta bez zmian

Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le, a kogo to obchodzi :!: :?:

jak widać obchodzi pare osób które tu piszą, jeśli nie masz ochoty to nie zaglądaj, takie to proste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz Kaeresku to prawda Duron jest szybszy :). A ty zyj w blogiej nieswiadomosci... ;). Tez powinienes pomyslec nad zmiana...
A widzisz, jednak nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak miałem Durona 1,0@1,266 133x9,5 to chciałem przejść na Celka 1,7 GHz już go prawie miałem ale nadażyła się okazja pylnięcia mojego Duraka to go pylnąłem, a kupiłem sobie AXP1600 AGOIA i teraz uważam że jest najlepszy i sobie myśle że to dobrze że nie kupiłem tego CELA 1,7 wcześniej !!! 8)

MORAŁ: Duron jest do [gluteus maximus] a Antek XP jest ekstra !!! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MORAŁ: Duron jest do [gluteus maximus] a Antek XP jest ekstra !!! :lol:

może nie do [gluteus maximus] od razu, ale też nie aż tak wspaniały, chociaż ja nie mam się do czego przyczepić bo nie oczekiwałem po nim zbyt wiele

ps. muszę wywalić te cheetachy, hałas mnie zabija

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pit_er a z tego co ja pamietam to ty masz P41.6 :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pit_er a z tego co ja pamietam to ty masz P41.6 :D :D :D
Dobrze pamietasz :) ... ale nie do konca bo tamtego kompa to mialem tydzien :(. Ciotka mi podwiozla zebym go oblukal czyli poinstalowal, zoptymalizowal itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...