Skocz do zawartości
volff

problemy z divixem

Rekomendowane odpowiedzi

siemano mam maly problemik od kilku dni nie moge odpalic niektorych filmow. all player wypisuje mi ze mam uszkodzony lub brak jest codeca divix 311. alfa. i tutaj ciekawostka po zainstalowaniu go nie rusza i jest to samo, co moze byc tego powodem ??? moze ktos wie albo spotkal sie juz z tym . system mam win xp a codeki zaistalowane do divixa 5.03 . licze na odzew i dzieki z gory za podpowiedz co moze byc przyczyna. aha przy istalowaniu windowsa od nowa przez kilka,kilkanascie dni lata ok a potem tak jak pisalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie

Mam inny problem , zmieniłem płytę główną Epox 8RDA

na model 8RDA+ Ultra , problem w tym że muszę mieć dwa systemy ,w Windows XP wszystko spoko ,tylko czasami

raz na kilka dni podczas oglądania filmów divX/XVid film nagle przyspiesza ,po kliknięciu pouse

i ponownym oddtważaniu wszystko wraca do normy.

Problem w tym że w nowo zainstalowanym win98SE

wszystkie filmy chodzą nonstop z prędkością 2-3x :)

sprawdzałem różne sterowniki NForce , 2.0 -2.03 i 2.05

na wszystkich to samo . czy ktoś sie spotkał z podobnym problemem ???

Poza tym problemem ,wszystko śmiga ,zero zwisów ,nawet w obecne upały ,gdy w pokoju mam 28'C na procku max 52'C

podczas pisania i słuchania muzy 42'C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi