volff Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 siemano mam maly problemik od kilku dni nie moge odpalic niektorych filmow. all player wypisuje mi ze mam uszkodzony lub brak jest codeca divix 311. alfa. i tutaj ciekawostka po zainstalowaniu go nie rusza i jest to samo, co moze byc tego powodem ??? moze ktos wie albo spotkal sie juz z tym . system mam win xp a codeki zaistalowane do divixa 5.03 . licze na odzew i dzieki z gory za podpowiedz co moze byc przyczyna. aha przy istalowaniu windowsa od nowa przez kilka,kilkanascie dni lata ok a potem tak jak pisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 tu masz linka do kodekow [zassac i zainstalowac]- nie bedziesz miał zadnych problemow z odtwarzaniem filmów: http://www.codecpack.com/bin/Codecs5052_allin1.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 sciagnij sobie k-lite codec full najnowsza wersje ja tego uzywam i nie mam zadnych problemow z filmami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Panowie Mam inny problem , zmieniłem płytę główną Epox 8RDA na model 8RDA+ Ultra , problem w tym że muszę mieć dwa systemy ,w Windows XP wszystko spoko ,tylko czasami raz na kilka dni podczas oglądania filmów divX/XVid film nagle przyspiesza ,po kliknięciu pouse i ponownym oddtważaniu wszystko wraca do normy. Problem w tym że w nowo zainstalowanym win98SE wszystkie filmy chodzą nonstop z prędkością 2-3x :) sprawdzałem różne sterowniki NForce , 2.0 -2.03 i 2.05 na wszystkich to samo . czy ktoś sie spotkał z podobnym problemem ??? Poza tym problemem ,wszystko śmiga ,zero zwisów ,nawet w obecne upały ,gdy w pokoju mam 28'C na procku max 52'C podczas pisania i słuchania muzy 42'C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...