qwerk Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 znacie taki program jak SOUND RECORDER? Jest calkiem dobry, tylko potrzebuje cos podobnego do plikow *.mid konwersja mid-wav nie wchodzi w gre bo potem ciezko z wav.-mid. A potrzbuje cos zloopowac i zlaczyc itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerk Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 hmmm.... a moze znacie jakis podobny program do obrobki mp3 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 zeby nie byłe ze pisze ze było!!!!!!!!! to szukaj cooledit , goldvawe....... goldwava ja uzywam i uważam ze jest b.dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 a ja zeby nie bylo obronie CoolEdit Pro, używam tego programiczku i nie narzekam ciekawa oprawa prosty w obsłudze, extra efekty którymi mozna przyprawiać nasza piosenkę.. :) nic nie mam do GoldWave bo miałem mało styczności z tym programem...wieć musisz wybrac sam co Ci bardziej się spodoba... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerk Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 oki thanks, a moze znasz cos zebym mogl pobawic sie plikami *.mid? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 to zależy czy kcesz tworzyć czy obrabiać... :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerk Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 OBRABIAC, tak jak jest w sound recordzerze. konkretnie to chce zloopowac pewien plik i go podgłosić. A co do Sound recordera to czemu mi nienagrywa tego co mam w tle w windowsie np. z winampa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...