Pavlik Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Witam! Mam klawiaturę Logitech Internet Navigator i wgrany iTouch wersja 1.83.0.0. Problem polega na tym, ze w przypadku używania dużych polskich znaków dialektycznych (głownie duże ł, ć, ś) klawiatura przestaje reagować, nie działa nawet skroll! Po prostu zawiesza się na amen (ale system działa, mysz też). Pomaga tylko restart. Zauważyłem, że problem występuje przy używaniu kombinacji z prawym shiftem (z lewym OK.). Szkopuł w tym, że przyzwyczajony jestem do używania prawego shifta. Więc co, mam się przestawić i zmienić przyzwyczajenie? To nie rozwiązanie! Nowe stery nie pomogły (mało tego strasznie spowolniły zamykanie Win XP, próbowałem wiele razy i to na świeżym systemie, zanim wgrałem jakiekolwiek stery do klawiatury). Może ktoś miał taki sam problem? Jakiś trik? Może inny ster (jaka wersja)? Pomóżcie, bo mnie szlag trafi! Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roby Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Też mam tę klawiaturę, ale mój problem tkwił w zmianie sterownika na nowy robił zwisy i takie tam różnie dziwolongi opcje medialne nie działały prawidłowo. Widać że nie jest to udany produkt logitecha, moze spróbuj z nowym sterownikiem a nóż podziała u mnie nie działał a tak chciałem mieć coś nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...