Skocz do zawartości
kobus

Plus gsm RoX :D czasem tak czasem nie :)

Rekomendowane odpowiedzi

no moj stary zmienil tez na plus 200 pyli sie a mial czesto 100 a teraz ma sekundowe nalicznie nawet :)

a tak btw. to istnieje takie cos jak wykupienie np 50smsow za xx zlotych na miesiac?no moj stary zmienil tez na plus 200 pyli sie a mial czesto 100 a teraz ma sekundowe nalicznie nawet :)

a tak btw. to istnieje takie cos jak wykupienie np 50smsow za xx zlotych na miesiac?no moj stary zmienil tez na plus 200 pyli sie a mial czesto 100 a teraz ma sekundowe nalicznie nawet :)

a tak btw. to istnieje takie cos jak wykupienie np 50smsow za xx zlotych na miesiac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jonathan czy mozesz obejrzec te promocje: http://www.gsmonline.pl/news/?link=show_de...ils.php?id=7553 z tego co tam widze to siemens m55 z aparatem juz kosztuje 1zl wiec czy ja za wymiane nadal bede placic 60zl?jonathan czy mozesz obejrzec te promocje: http://www.gsmonline.pl/news/?link=show_de...ils.php?id=7553 z tego co tam widze to siemens m55 z aparatem juz kosztuje 1zl wiec czy ja za wymiane nadal bede placic 60zl?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kubus to jest specjalna oferta dla klientow Inteligo

Ten telefon po 1 jest dla nowych klientow firmowych przy abonamencie Plus200 i Plus400 i tylko w jednej promocji. Przy wymianie kazdy klient jest rozpatrywanie indywidualnie. Cena zalezy od abonamentu, ilosci rozmow wychodzacyh i przychodzacych i jeszcze od czegos. Ale to rozpatruje glowna centrala i nie mam pojecia jakim schematem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh i jak jonathan przyszly wczoraj telefony do polski? kurde jutro oby byl telefonik :( juz sie doczekac nie moge :/heh i jak jonathan przyszly wczoraj telefony do polski? kurde jutro oby byl telefonik :( juz sie doczekac nie moge :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh i jak jonathan przyszly wczoraj telefony do polski? kurde jutro oby byl telefonik :( juz sie doczekac nie moge :/heh i jak jonathan przyszly wczoraj telefony do polski? kurde jutro oby byl telefonik :( juz sie doczekac nie moge :/heh i jak jonathan przyszly wczoraj telefony do polski? kurde jutro oby byl telefonik :( juz sie doczekac nie moge :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz moja kolej 8)

Dzwonie wczoraj dp BOKu i pytam ile bedzie kosztowa wymiana na m55.

Mowia mi, ze bez aparatu 303 a z 340 8O Mysle sobie doopa, moze wygrzebie gdzies te 3 stowki. Pojechalem dzisiaj do salonu (pl. Andersa), a tam gosciarka wyjezdza z textem: dla pana tel. z aparatem ~210 8) 8) To sie ucieszylem i jestem juz szczesliwym posiadaczem tego telefonu :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heeeeh no super :D teee :D ja czekam caly czas na kuriera :D jest 15 a miedzy 14-16 mial byc wiec zacieram raczki a dzis mam urodzinki na dodatek :D

hehheeeeh no super :D teee :D ja czekam caly czas na kuriera :D jest 15 a miedzy 14-16 mial byc wiec zacieram raczki a dzis mam urodzinki na dodatek :D

heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za zyczonka :D telefonik jest kurier dostarczyl go o 15:45 :) heheh ale jest wyyyypasiasty no tylko kabelka mi brak chociaz i tak niezle :D fotki extra itd. czekam na maila z ustawieniami do mmsow :D heh :D ale bajer ze szok :D plus ROX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi