jakac Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 tak jak w temacie chcę kupić ale nie wiem gdzie ją można dostać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kov Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 http://colisa.com.pl/?/s-Sicce-pomws-pomp.shtml ten sklep internetowy jest w sopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 dzwoniłem dzisiaj do nich i powiedzieli że nie mają :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zapomnij o kupowaniu w zoologicznym takiej pompki. Najlepiej kup w MCS. Chodzilem po wszystkich chyba zoologicznych w Gdyni. Maja tylko te z dolnej polki, a te z wyzszej, czesto tylko na zamowienie, sa o 30% drozsze niz w MCS. Oszczedz sobie. Szukalem zreszta nie tylko pompki. Weze 12/16 w NOMI kosztuja ok. 5/mb. Ogolnie wszystko o 10% wiecej. Ja zamawiam caly komplet i tylko chlodnice zmajstruje sam. A tak w ogole to duzy akwarystyczny jest na poczatku Starowiejskiej - tam ja widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 kiedy ją widziałeś Jak przechodziłem ostatnio to widziałem że sklep został zlikwidowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 kiedy ją widziałeś Jak przechodziłem ostatnio to widziałem że sklep został zlikwidowany Przedwczoraj :) Jak idziesz od dworca, to na samym poczatku Starowiejskiej jest taki trojkat z ulic. Po prawej jest duzy zoologiczny. Jutro sie tam wybieram po PH 802 to Ci powiem czy jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Yo ja też się jutro wybieram i się porozglądam a tak IMHO to PH 802 widziałem w EUKANUBA koło Batorego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...