Skocz do zawartości
Morgan

Wentyl pod Athlona 1700+

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Sprzet jak w podpisie.Ten procek kreci sie niesamowicie, 2400+ bez zmiany napiecia(1,5V), ale mam standardowy cooler, jeszcze z poprzedniego procka(Duron 1000). No i chcialbym go zmienic,tylko nie bardzo nie wiem na jaki.Podobno niezle sa: Cooler aWhisperRock IV SPA04B4 i Cooler FalconRock II 5F271B1L3 . Moze ktos cos poradzi?Dodam, ze na tym ktory mam teraz temp nie przekracza 50 stopni przy zamknietej obudowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jak mi wiadomo to Epox ma "lekkie" przeklamania w pokazywaniu temperatury, jezeli nie uwzgledniles tego to temperaturke masz w graniacach 57-58 stopni, a to juz nie jest za dobrze. Jezeli masz kase to polecam Ci Volcano 11 lub 7+ zawaliste coolerki- minus ich to cena. U mnie na 2200Mhz (dokladnie 12*185) na 1,8V na low(obroty wentylka) mam gora 48-49 stopni w max stresie-cooler to Volcano 7+. Dodoam ze nie mam zadnej pasty pod nim (bo zalmana, splynela sobie :( ) ani tez CS.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jak mi wiadomo to Epox ma "lekkie" przeklamania w pokazywaniu temperatury, jezeli nie uwzgledniles tego to temperaturke masz w graniacach 57-58 stopni, a to juz nie jest za dobrze. Jezeli masz kase to polecam Ci Volcano 11 lub 7+ zawaliste coolerki- minus ich to cena. U mnie na 2200Mhz (dokladnie 12*185) na 1,8V na low(obroty wentylka) mam gora 48-49 stopni w max stresie-cooler to Volcano 7+. Dodoam ze nie mam zadnej pasty pod nim (bo zalmana, splynela sobie :( ) ani tez CS.  

Pozdro

wez kurna nie pierdziel takich glupot ze twoimi temperaturami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...