berkut Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Hello Nie za bardzo pasuje to tutaj do gieldy wiec zaytam sie tutaj. Zaczynam robic maly projekt, narazie nie chce mowic jaki do konca ale jest mi do niego potrzebna turbosprezarka. I teraz caly myk- moze ona byc z dowolnej marki samochodu, ciezarowki, traktora, samolotu, generatora, cokolwiek byle by byla turbosprezarka. Wielkosc- w zasadzie dowolna- naturalnie jakis 150kg kolos jakos nie za bardzo mi sie widzi ale taka o wadze do 70kg spokojnie moze byc. Smarowanie/chlodzenie- bardzo fajnie by bylo gdyby miala wodna instalacje do chlodzenia, ale naturalnie jak juz wspominalem- nie jest to koniecznosc, ewentualne cena moze usprawiedliwic. Stan techniczny- bardzo chetnie przywitam turbiny np. z jakos odlamanymi kroccami np. od mierzenia cisnienia, klapki upustowej, od dostarczania oleju jakimis wadami ktore dyskwalifikuja ja do uzycia w samochodzie lecz mozna ja naprawic "domowymi" sposobami. W zasadzie koniecznoscia jst niepalenie oleju + lozyska w dobrym stanie, regenerowane sprezarki (byle dobrze) tez wchodza w gre Cena- jak najnizsza, moj budzet jest niestety bardzo niski : Bardzo dziekuje za wszelka pomoc wszystkich forumowiczow, mam nadzieje ze mi jakos pomozecie ^^ ps. nie pytajcie sie mnie jesli mozecie oto co to bedzie, jak tylko dopadne jakas turbine to wszystko wam powiem, wiedzcie ze to bedzie dosc ekstremalne i zwiazane z motoryzacja, mam nadzieje ze ci co wiedza co chce zbudowac nie wypaplaja sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 a kiedy skonczysz kaskade??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 niedlugo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...