Skocz do zawartości
frankenstein

kaspersky 4.5

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

wlasnie zainstalowalem wersje PL.

jest bardzo dobra i zostal naprawianony blad (jak to nazwali tworcy) "zakleszczania sie programu"

program zajmuje oklo 7 mb i przewaznie 0% czasu CPU.

nurtuje mnie tylko jedna rzecz: czym rozni sie wersja Personal/ Personal Pro od wersji Workstation?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wie kto moze jak ten cholerny program wyinstalowac ???

za cho.... nie moge

Ja mam lepszy beton z tym !@#$%%&*$&^ anty wirem nie ma opcji odinstaluj w Starat>Programy jak wezme moj komputer to pojawia sie ikonka ze skanuje sys i zwiecha. Reset twardo biore Start>ustawienia> Panel Sterownia (co by go odinstalowac) udaje ze skanuje zwiecha. Dysk startowy Norton Camader Recznie go wy#$%^ am i powrot do windozy blad scanera scryptow KaP-sierski bla bla bla ( i moge sobie klikac ok [oprocz tego nic] do bolu) potem udalo mi sie to jakos obejsc i zainstalowac to $%^&8 od poczatku i hmm teraz laptop mojego ojca (bo tam go usilnie instalowalem[usuwalem] sluzy do ogladania pulpitu i ew. biegania po starcie a i skanowania dysku w poszukiwaniu wirusow bo to dziala.

Wersje mam z CHIPA 03.2003 czyli jakas starsza niz wyzej wymieniona oplaca sie sciagac nowsza wersje czy to cos da czy ( sformatowac ) :?:

Symantec Norton AntiVirus RULES :!:

Wszelka pomoc w bezbolesnym usunieciu tego jakze genialengo pakietu anty użytkownikowego mile widziana , Z gory Dziekuje za pomoc :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie. Ja odinstalowalek KAV za pomocą pliku instalacyjnego. Jeśli program jest już zainstalowany i uruchomimy setup to poajwiają sie opcje MODIFY oraz REMOVE. Wybralem remove i odinstalowalem go z dysku.

Muszę przyznac że troszkę czasu io nerwów mnie to kosztowało zanim doszedłem do tego sposobu.

Pozdrawiam Youri.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi