frankenstein Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 witam. wlasnie zainstalowalem wersje PL. jest bardzo dobra i zostal naprawianony blad (jak to nazwali tworcy) "zakleszczania sie programu" program zajmuje oklo 7 mb i przewaznie 0% czasu CPU. nurtuje mnie tylko jedna rzecz: czym rozni sie wersja Personal/ Personal Pro od wersji Workstation? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacAAA Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 wie kto moze jak ten cholerny program wyinstalowac ??? za cho.... nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 hmmm.. u mnie dziala "patent" z panelem steroewania> dodaj usun progsy. napisz dokladniej co sie dzieje. jaki OS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 wie kto moze jak ten cholerny program wyinstalowac ??? za cho.... nie moge Ja mam lepszy beton z tym !@#$%%&*$&^ anty wirem nie ma opcji odinstaluj w Starat>Programy jak wezme moj komputer to pojawia sie ikonka ze skanuje sys i zwiecha. Reset twardo biore Start>ustawienia> Panel Sterownia (co by go odinstalowac) udaje ze skanuje zwiecha. Dysk startowy Norton Camader Recznie go wy#$%^ am i powrot do windozy blad scanera scryptow KaP-sierski bla bla bla ( i moge sobie klikac ok [oprocz tego nic] do bolu) potem udalo mi sie to jakos obejsc i zainstalowac to $%^&8 od poczatku i hmm teraz laptop mojego ojca (bo tam go usilnie instalowalem[usuwalem] sluzy do ogladania pulpitu i ew. biegania po starcie a i skanowania dysku w poszukiwaniu wirusow bo to dziala. Wersje mam z CHIPA 03.2003 czyli jakas starsza niz wyzej wymieniona oplaca sie sciagac nowsza wersje czy to cos da czy ( sformatowac ) :?: Symantec Norton AntiVirus RULES :!: Wszelka pomoc w bezbolesnym usunieciu tego jakze genialengo pakietu anty użytkownikowego mile widziana , Z gory Dziekuje za pomoc :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youri Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Panowie. Ja odinstalowalek KAV za pomocą pliku instalacyjnego. Jeśli program jest już zainstalowany i uruchomimy setup to poajwiają sie opcje MODIFY oraz REMOVE. Wybralem remove i odinstalowalem go z dysku. Muszę przyznac że troszkę czasu io nerwów mnie to kosztowało zanim doszedłem do tego sposobu. Pozdrawiam Youri. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...