Gość _Azazel_ Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 No wiem, że tanio to nie jest a do bogaczy nie należę, ale co począć kiedy się chce mieć dobrze wykonany tatuaż /przynajmniej mam taką nadzieją/ a tu mała reklama mojego studia, wydaje mi się, że dziargają całkiem profesjonalnie wystarczy spojrzeć :) 45714[/snapback] widze ze moj wujek sobie tez tam tatuaz zrobil gdzie ty chcesz hehe http://www.yakuza.pl/goscie.html ja chce sobie walnac piracka czache na ramie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 mam takie pytanie :] jakie to uczucie jak wam skore grawerowali ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 mam takie pytanie :] jakie to uczucie jak wam skore grawerowali ;] 1214912[/snapback] Hehe :D Fajne uczucie, na poczatku jak robila mi kontury to tak tak szarpalo troszke jak bym sobie reke cioł zyletką :razz: Po 5 minutach spodobalo mi sie :razz: :lol: Takie uczucie jak by ci jechali gwozdziem po skurze ale troszke mocno docisnietym :-P Prawie nie boli :wink: B) Ps. Jutro ide na ostateczne dokonczenie :rolleyes: -- Zalatwilem sobie profesionalna maszynke : Big Photo Chyba zaczne sie bawic tym, tylko jeszcze skompletuje reszte... Kto chetny ? :lol: :razz: :rolleyes: Bo wszyscy odemnie pekaja B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 :) no to mam w sumie skonczoną i prawa lapke :P a co do uczuc .. to taki tepy ból jest .. ale w niektorych miejscach nieźle targa czlowiekiem .. mnie szczegolnie boli wyzej na ramieniu .. i troche bardziej targa na tricepsie bo bardziej unerwiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 fajny wzorek :) ja sie w sumie tez zastanawiam nad tatuażem. Nie miałem narazie czasu pochodzic po studiach u mnie w mieście [Gdynia] ale widze że za około 150 zł. można mieć juz ciekaw wzór :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 fajny wzorek :) ja sie w sumie tez zastanawiam nad tatuażem. Nie miałem narazie czasu pochodzic po studiach u mnie w mieście [Gdynia] ale widze że za około 150 zł. można mieć juz ciekaw wzór :) 1215472[/snapback] ty nie patrz za ile jaki wzorek... najpierw znajdz sobie taki ktory ci sie podoba odpowiada ci tematycznie, rozmiarowo itp znajdz dobre studio .. a nie jakiegos amatora... i zapytaj ile za takie cos zaspiewaja pozatym popros zeby pokazli jakies swoje prace ... bo nie kazdy robi dobrze... u mnie w ZG sa 3 studia .. ale tylko jedno jest konkretne i wiekszosc ktora skusi sie na te 2 pozostale przychodzi do niego poprawiac :) .. a tego raczej wolalbys uniknac ... w przypadku tattoo akurat nie jest lepiej isc tam gdzie taniej .. bedziesz to mial na cale zycie wiec nie oszczedzaj na tym no chyba ze chcesz miec dziar dla samego faktu posiadania .. update.. ktos wyzejwspomnial o studio Yakuza .. jak dla mnie porazka .. kto to robil? zero pojecia o cieniowaniu a to co? salatka wazywna? wiecej tam takich brei .. niektore sa owszem fajne ... ale kij wie ktore sa z jakiego okresu i kto tam teraz pracuje .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 ja jestem zdania że wole wydac na coś wiecej kasy - ale niech mi posłuzy troche dłużej :) więc jak bym już miał robić, to napewno nie bede skąpił na tym :) ciekawi mnie jeszcze jedno - jeżeli ćwicze na siłowni, to pewnie na jakiś czas bede musiał zaprzestac treningów. A cały czas rosne [juz tylko w szerz ;)] więc jak moja łapka jeszcze troche urośnie - to wzór pewnie sie troche popsuje. [chyba że sie myle, to niech mnie ktoś uświadomi. Wiem że to nie forum tatuażu, ale może ktoś bedzie wiedział ;) ] bo wydać kase i potem żeby to szlag trafił to jest bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Tatoo fajna sprawa ale mi kaski szkoda :P wole se ramu dowalic :lol: Calkiem niezly ten wzorek :P 45437[/snapback] tak to prawda :))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 ee tam ja chyba sobie na 18 sprezetuje ;] jeszcze nie wiem co to bedzie mysle nad rydwanem z posejdonem na plecy ;] mam taki zajebiszczasty obrazek w odysji jak sobie popyla przez fale ;] ale sie zobaczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 tia .. pierwszy dziar i zaraz ogromny na plecach.. twoj choice :P ale polecam najpierw jakis mniejszy w miejscu w ktorym sam bedziesz w stanie o niego zadbac .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 ;] troche sie wacham z tym czy naplecach czy na np ramieniu ;] chyba jednak w bardziej dostepnym miescu bo cos czuje ze rodzice mnie wyklna za to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 bo cos czuje ze rodzice mnie wyklna za to ;] 1217254[/snapback] no comment? ile ty masz lat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 ;] troche sie wacham z tym czy naplecach czy na np ramieniu ;] chyba jednak w bardziej dostepnym miescu bo cos czuje ze rodzice mnie wyklna za to ;] 1217254[/snapback] Rodziców ciało, czy twoje ? Wiem ze moja matka nie lubi BARDZO tatuażów, a zrobilem i nie załuje bardzo mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 chaos 18 w lipcu koncze cmx no widzisz moje cialo ale znajac moja matke bedzie mi to wypominala az sie wyprowadze albo cos potem sie pewnie przyzwyczaji najgozej to przez pierwszy miesiac bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 na twoim miejscu bym poczekal z tatuazem ... minimum do 20-tki .. ja sobie obiecalem ze 22-urodziny bede obchodzil wydziarany .. i tak tez zrobileem .. moze to smiesznie brzmi .. ale wierz mi ze jestes jeszcze w wieku w ktorym zmienia ci sie czesto swiatopoglad i to co dzis wydaje ci se ql moze potem byc kijowe update :) dam wam foty co was czeka po 3 do 5 dni po dziaraniu :)) (pamietajcie NIE WOLNO DRAPAC!! :P ) i jeszcze wieksza wersja :) w lepszym oswietleniu CLICK NA OBRAZKU ZEBY ZOBACZYC WIEKSZY ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Chaos a smarujesz np (Alantan +) ? Mialem to samo ale juz mi skóra teraz schodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Tatuaż... fajna sprawa tylko ciąle się nie moge zdecydować czy chce mieć czarną pume na łopatce czy smoczka z rozłożonymi skrzydłami na lędzwiach ;) Jedno jest pewne...i tu i tu bedzie bolało!! :sad: Hehe ale trzeba być twardym a nie miętkim :D Pożyjemy zobaczymy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 norma .. schodzi tylko na paczatku strupek .. a potem taka sucha przezroczysta warstwa skórki jeszcze jest.. mi na 3-ci dzien po dziaraniu na wieczor zwykle jzu zaczyna slazic .. a na piaty juz nie mam zadnych strupkow... dzis juz ostatki scieralem przed chwilka .. ;] a smaruje wlasnie alantanem plus . ;] lepi sie do ubran skurczybyk .. ale dobrze sie goi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 A co powiecie na temat tatuazy czasowych, bo gdzies widzialem ze mozna sobie zrobic na iles tam lat. Na jakiej zasadzie to dziala? Czym to jest zrobione ze znika? Czy zostaja jakies slady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 A co powiecie na temat tatuazy czasowych, bo gdzies widzialem ze mozna sobie zrobic na iles tam lat. Na jakiej zasadzie to dziala? Czym to jest zrobione ze znika? Czy zostaja jakies slady? 1221866[/snapback] http://mehendi.republika.pl/historia.htm http://usuarios.lycos.es/hennatattoos/plhennatattoos.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Z tej drugiej strony mnie ciagle na lycosa wywala:/ A na republice jest napisane ze tatuaz jest na jakies 2-3 tyg., a ja widzialem ogloszenie ze trwalosc tego tatuazu to kilka lat. Ile w tym prawdy nie wiem. Dlatego sie pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 henna to henna .. 2-3 tyg i nie ma .. lepiej se tym wlosy zafarbuj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zle napisalem. "tego" w sensie "tego z ogloszenia", a nic tam o hennie nie bylo napisane, wiec dlatego mnie to zastanawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BzyxXx Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 wow.. no nawet fajne macie te tatuaze :D ja sobie zrobilem jakos 5 miesiecy temu taki orginalny co tylko ja taki mam :D jak wam sie podoba?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 mi sie co najwyzej napis podoba :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 e tam .. fajny bzyku ;] nie w moim stylu .. ale jako tatuaz calkiem ladnie wykoanny .. pomijajac fakt ze jaks nie jestem za tatuowaniem sie ponizej pasa (nie wiem czemu) to jest all ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Tatuaże mojej kobiety: stopa bark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 to sa takie ... hm tatuażyki ;] malenstwa .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Dla kobiety są odpowiedniej wielkości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ale nikt nie mowi ze sa zle .. tylko ze to maleństwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...