ath Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 stary .. jak ty se dziare robisz zeby wojska uniknac to se pomysl 10x ... tatuaz na szyi moze cie pozbawic nei raz pracy .. imho glupote chcesz robic a ze dziary wciagaja to fakt .. ;] dlatego sie ciesze ze nie mam kasy ... :) aczkolwiek musze dokonczyc prawa reke Mozna zrobic tatuaz tymczasowy np. 3 miesieczny, roczny itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Yhy i chodzic z plama na ciele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Mozna zrobic tatuaz tymczasowy np. 3 miesieczny, roczny itp.masz taki? robiles? wiesz jak to wyglada? to jest bzdura .. nigdy nie wyglada jak tatuaz .. albo zostanie ci i tak i tak, tyle ze brzydki nie ostry i zblakniety dla zachecenia (:P) dziara po zdjeciu opatrunu wieczorem: mniam mniam :P Edytowane 3 Maja 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 masz taki? robiles? wiesz jak to wyglada? to jest bzdura .. nigdy nie wyglada jak tatuaz .. albo zostanie ci i tak i tak, tyle ze brzydki nie ostry i zblakniety dla zachecenia (:P) dziara po zdjeciu opatrunu wieczorem: mniam mniam :P Albo to swiatlo dziwnie pada, albo wypelnienia robil Ci jakis rzeznik ;) Ale ogolnie wzorek fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Albo to swiatlo dziwnie pada, albo wypelnienia robil Ci jakis rzeznik ;) Ale ogolnie wzorek fajny. wszystko jest ok ... ;] nie boj zaby jak wyschlo to wygladalo nomalnie teraz sie jzu troche powiekszyla z reka ;] zreszta foty moich dziar sa juz w tym temacie wczesniej niestety ta dziara jeszcze jest niedokonczona ... bo to co sobie namalowalem na poczatku bylo za drogie i zrobilem tylko glowny wzor .. jeszcze toma byc podcieniowane wkolo .. takim wzorkiem wdzierajacym sie na bica i trica. . .obejmujac reke ... a u góry wchodzac na bark ;] ale to jeszcze troche siana trzeba Edytowane 3 Maja 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 masz taki? robiles? wiesz jak to wyglada? to jest bzdura .. nigdy nie wyglada jak tatuaz .. albo zostanie ci i tak i tak, tyle ze brzydki nie ostry i zblakniety dla zachecenia (:P) dziara po zdjeciu opatrunu wieczorem: http://members.lycos.co.uk/chaosik/tat/breja.jpg mniam mniam :P Nie mam, nie robilem, ale nie znaczy, ze sie nie znam. Taki tatu jest robiony ze skladnikow, ktore ulegaja rozkladowi po jakims czasie i wygladaja jak normalne tatuaza, widzialem takich kilka i sa nie do odroznienia - chyba o tym dobrze wiesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Nie mam, nie robilem, ale nie znaczy, ze sie nie znam. Taki tatu jest robiony ze skladnikow, ktore ulegaja rozkladowi po jakims czasie i wygladaja jak normalne tatuaza, widzialem takich kilka i sa nie do odroznienia - chyba o tym dobrze wiesz.. no w tym sek ze blakna o wiele szybciej .. i nie sa zbyt czarne .. ogolnie lepiej se z gumy donald przykleic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Poza tym ze barwy zanikaja. Tatuaz traci ostrosc i wyglada jak kupa po jakims czasie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Poza tym ze barwy zanikaja. Tatuaz traci ostrosc i wyglada jak kupa po jakims czasie :P Gdzies tak po 3-6 miesiacach gwoil scislosci. A jesli jest zrobiony przed wakacjami i miejsce z tym tatoo bylo opalane, to wraz z opalenizna znika tatuaz. Choc znika to niewlasciwe okreslenie: blaknie i sie rozmywa. Znika dopiero po roku-dwoch. A co przez ten czas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Gdzies tak po 3-6 miesiacach gwoil scislosci. A jesli jest zrobiony przed wakacjami i miejsce z tym tatoo bylo opalane, to wraz z opalenizna znika tatuaz. Choc znika to niewlasciwe okreslenie: blaknie i sie rozmywa. Znika dopiero po roku-dwoch. A co przez ten czas?a przez ten czas masz totalna breje na skórze .. która niczego nie przypomina :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 no w tym sek ze blakna o wiele szybciej .. i nie sa zbyt czarne .. ogolnie lepiej se z gumy donald przykleic Poza tym ze barwy zanikaja. Tatuaz traci ostrosc i wyglada jak kupa po jakims czasie :P A wiecie dlaczego blakna i nastepnie znikaja ? Bo nazywaja sie tatuazami czasowymi. Lepiej cos przetestowac niz robic na pale a potem zalowac cale zycie. Btw podalem ten przyklad odnosnie robienia sobie tatu, aby uchronic sie przed wojskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 A wiecie dlaczego blakna i nastepnie znikaja ? Bo nazywaja sie tatuazami czasowymi. Lepiej cos przetestowac niz robic na pale a potem zalowac cale zycie. Btw podalem ten przyklad odnosnie robienia sobie tatu, aby uchronic sie przed wojskiem. ale masz go "normalnego" powiedzmy przez 3miechy a potem 2-3lata masz kolorowa plame Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ale masz go "normalnego" powiedzmy przez 3miechy a potem 2-3lata masz kolorowa plame No jak sie robi home-made z akwareli to chyba tak... Tatuaze takie sa robione z naturalnych skladnikow i jesli jest przeznaczony na rok, to po roku nie ma po nim sladu, bo sie 'rozplywa' i wchlania w organizm. Mowie tutaj o usludze w profesjonalnym studiu tatu a nie jakiejs budzie na rogu, albo w piwnicy u mietka. ;] To, ze tatuaz tymczasowy niejest preferowany przez pr0 tatuatorow to juz inna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 No jak sie robi home-made z akwareli to chyba tak... Tatuaze takie sa robione z naturalnych skladnikow i jesli jest przeznaczony na rok, to po roku nie ma po nim sladu, bo sie 'rozplywa' i wchlania w organizm. Mowie tutaj o usludze w profesjonalnym studiu tatu a nie jakiejs budzie na rogu, albo w piwnicy u mietka. ;] To, ze tatuaz tymczasowy niejest preferowany przez pr0 tatuatorow to juz inna sprawa. to idz do profesjonalnego studio i zapytaj czy robia takie tatuaze .. profesjonalisci sie nie zajmuja takimi [ciach!]lkami "czasowymi" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ja bym sobie zrobil takie jak chaos ma ale inne [;. sie jeszcze spytam expertow:> czy jak sie zrobi dziara to czy potem podczas cwiczen gdy lapa rosnie to sie rozciagnie i bedzie brzydki czy jak?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 to idz do profesjonalnego studio i zapytaj czy robia takie tatuaze .. profesjonalisci sie nie zajmuja takimi [ciach!]lkami "czasowymi" No chyba napisalem to na samym dole, nie bij piany. Chodzilo mi o profesjonalna usluge a nie o tatuatora z zasadami, ktory nie zrobi, bo nie.] @ Arnie, a jak ma wygladac, lepiej ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ja bym sobie zrobil takie jak chaos ma ale inne [;. sie jeszcze spytam expertow:> czy jak sie zrobi dziara to czy potem podczas cwiczen gdy lapa rosnie to sie rozciagnie i bedzie brzydki czy jak?:> Skora sie rozciaga, ksztalty znieksztalcaja (maslo maslane), barwnik nieco rozplywa, kontury traca ostrosc, moga pojawic sie pekniecia (jesli pojawia sie efekt rozstepow na skorze). Szybka poprawka zalatwia sprawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ja bym sobie zrobil takie jak chaos ma ale inne [;. sie jeszcze spytam expertow:> czy jak sie zrobi dziara to czy potem podczas cwiczen gdy lapa rosnie to sie rozciagnie i bedzie brzydki czy jak?:> najpierw popakuj a poźniej sobie zrób dziare ;) ksztalty znieksztalcaja (maslo maslane) pleonazm :P Póki co ja nie planuje ozdobić swojego ciała tatuażem bo starzy by mnie chyba wydziedziczyli ale wygląda to świetnie szczególnie jeśi ktoś ma talent i sam sobie naskrobał projekt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ja zwiekszylem obwód lapy o prawie 4cm i nie ma najmniejszego zniekształcenia jak nie bierzesz koxów i przyrost nie jest nagly .. to nie ma zadnego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) tatuaz na szyi moze cie pozbawic nei raz pracy .. imho glupote chcesz robic Pracy to mnie może pozbawić chyba tylko w takim kraju jak Polska... Gdzie indziej zwracają jeszcze na to uwage? Chcesz - robisz - masz, potrafisz się wykazać w danej dziedzinie i nie obchodzi ich czy jesteś pedałem, masz krzywe nogi czy tatuaż na szyi - Takie moje zdanie na ten temat. A więc jeśli tatuaż na szyi ma mnie pozbawić pracy w Polsce to mam to gdzieś bo już kiedyś powiedziałem że w Polsce zarabiał nie będę. Edytowane 3 Maja 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Gdzie indziej zwracają jeszcze na to uwage? Chcesz - robisz - masz, potrafisz się wykazać w danej dziedzinie i nie obchodzi ich czy jesteś pedałem, masz krzywe nogi czy tatuaż na szyi - Takie moje zdanie na ten temat. A więc jeśli tatuaż na szyi ma mnie pozbawić pracy w Polsce to mam to gdzieś bo już kiedyś powiedziałem że w Polsce zarabiał nie będę. nie tylko w polsce ... ale co tam .. ty sie znasz .. bo masz dziary przeciez juz .. prawda? co ja ci bede gadal .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ja sobie dziabie 2 tatuaz, teraz na plecach. Jeden z preferowanych wzorow: Z tym ze jeszcze bedzie przerabiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Soker g prawda cche widziac jak zagranicnzych inwestorów prowadzi wytatuowany koles po firmie good idea :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 jak juz bede mial dobrze rozwiniete miesnie to sobie zrobie jakiegos tribala na barkach , dobrze zrobiony wyglada super a jako ze na barkach to nie bede go caly czas widzial wiec nie znudzi sie tak szybko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 jak juz bede mial dobrze rozwiniete miesnie to sobie zrobie jakiegos tribala na barkach , dobrze zrobiony wyglada super a jako ze na barkach to nie bede go caly czas widzial wiec nie znudzi sie tak szybko :)mnie sie moje rece po 20latach ogladania ich jednego koloru znudzily ;] wszystko zalezy od podejscia ;] jak sie dorbze przemysli wzór .. to nie znudzi sie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 No wlasnie zacznijmy od samego wzoru. Bo tak naprawde smiesza mnie ludzie idacy do studia i wybierajacy wzor z katalogu albo gazety. Fajnie jest pozniej spotkac kogos na plazy z taka sama dziara no nioe?? :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 No wlasnie zacznijmy od samego wzoru. Bo tak naprawde smiesza mnie ludzie idacy do studia i wybierajacy wzor z katalogu albo gazety. Fajnie jest pozniej spotkac kogos na plazy z taka sama dziara no nioe?? :D :D :D Widzisz - taki katalog moze byc inspiracja. Ktos chce jakiegos weza. Ale nie do konca wie, jak taki waz mialby wygladac, co mu sie konkretnie podoba. Wiec oglada wzorki i wybiera kilka, ktore mu pasuja. I najlepszym wyjsciem w tym momencie jest usiasc z kims, kto ma pojecie o projektowaniu tatuazy i wytlumaczenie mu, co sie w kazdym z tych wzorkow podoba. I stworzenie czegos, co zaspokoi nasze oczekiwania. Tak ja to widze i tak dosc dlugo (ponad 3 lata) wspolpracowalem z kumpela. Choc czasami trafiali sie i tacy, ktorzy chcieli dokladnie taki wzor jaki byl w gazetce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Może już było, ale wrzucę: Tatoo UV http://www.tattooartists.org/Gal3975_UV_Blacklight_Ink.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Może już było, ale wrzucę: Tatoo UV http://www.tattooartists.org/Gal3975_UV_Blacklight_Ink.asp wyczesane.. ciekawe ile kosztuje .. ale co do tego ze nie widac .. to widac napewno .. bo lekka blizna po dziarze zostaje zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Dobre na techno party, napigulowac sie i jazda jazda jazda jazda... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...