$l@ven Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zastanawiam sie nad wieloma, oczywiscie cena tez tu ma duzo do znaczenia. Oprocz takich jak onet.pl - PocztaMax, wp.pl - poczta50, zastanawiam sie gleboko nad home.pl. Ciekawe domeny, atrakcyjna pojemnosc, nieograczona ilosc listu. Mam juz dosyc spamu i tych niedzialacych serwerow. Co o tym sadzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Sądze że www.f.pl jest najlepsze ;] A jesli o spam chodzi to www.o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Ja jak juz mialbym kupowac poczte to odrazu z shellem ;) np cyberion.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Ja stawiam na home.pl, mam od ponad roku i nie zaluje. 60zl na rok to nie jest duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 polecam www.home.pl mam tam konto Business Serwer i jest fantastyczne, zero awarii serwerów, mają bardzo szybkie łącza, bardzo dobre zabezpieczenia antywirusowe i antyspamowe itd.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...